Izdata naredba za privođenje Čedomira Jovanovića!

06.04.2021

15:34 >> 17:05

0

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a na saslušanje

Izdata naredba za privođenje Čedomira Jovanovića!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a na saslušanje, s obzirom da već u više navrata, a bez opravdanja, izbegava dolazak u ovu instituciju kako bi dao svoj iskaz.

Tako će Čedu policija privesti 25. juna, a zbog toga jer je osumnjičen da je u julu prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar” i naneo mu teške povrede.

Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 časova u Ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Ž. I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka.

U vezi tog dana, pored razloga batinanja, Jovanović bi trebalo da objasni i zašto je prekršio mere izolacije i obavezni karantin, nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je preležao tešku upalu pluća izazvanu virusom kovid 19.

Pročitajte još:

Kako je Jovanović uspeo da bude nedostupan policiji sve ovo vreme, nije poznato, posebno ako se uzme u obzir da je u međuvremenu gostovao na RTS, gde je govorio o životu Slobodana Miloševića povodom emitovanja serije “Porodica”.

Jovanović je u emisiji detaljno govorio o tome šta je prethodilo Miloševićevom hapšenju, kakvi su bili njegovi poslednji dani, ali i kako su izgledali pregovori u kojima je lično on učestvovao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike