Izdata naredba za privođenje Čedomira Jovanovića!

06.04.2021

17:34

3

Autor: M.Vu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a na saslušanje

Antonio Ahel/ATAImages

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a na saslušanje, s obzirom da već u više navrata, a bez opravdanja, izbegava dolazak u ovu instituciju kako bi dao svoj iskaz.

Tako će Čedu policija privesti 25. juna, a zbog toga jer je osumnjičen da je u julu prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar” i naneo mu teške povrede.

Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 časova u Ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Ž. I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka.

U vezi tog dana, pored razloga batinanja, Jovanović bi trebalo da objasni i zašto je prekršio mere izolacije i obavezni karantin, nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je preležao tešku upalu pluća izazvanu virusom kovid 19.

Pročitajte još:

Kako je Jovanović uspeo da bude nedostupan policiji sve ovo vreme, nije poznato, posebno ako se uzme u obzir da je u međuvremenu gostovao na RTS, gde je govorio o životu Slobodana Miloševića povodom emitovanja serije “Porodica”.

Jovanović je u emisiji detaljno govorio o tome šta je prethodilo Miloševićevom hapšenju, kakvi su bili njegovi poslednji dani, ali i kako su izgledali pregovori u kojima je lično on učestvovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (3)

Comments(3)

  1. Lukic kaže:

    Boro

  2. Jovan kaže:

    Bio nedostupan kao Velja nevolja i mnogi / saradnja da nekim iz policije

  3. Radomira kaže:

    Zar samo to,tužilaštvo i policija da pročeprkaju po njegovom životu,naći će se malo više,no za šta se optužuje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti