Grenel pozdravio stav predsednika Vučića: Licemerje Tvitera u punom sjaju

20.08.2021

06:57

0

Kompanija Tviter je dodelila oznake Medij koji sarađuje sa Vladom Srbije jednom broju medija na njihovim nalozima na toj društvenoj mreži

Grenel pozdravio stav predsednika Vučića: Licemerje Tvitera u punom sjaju
Copyright Milos Tesic/ATAImages.

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio je kao licemerje odluku Tvitera da na naloge pojedinih medija u Srbiji stavi oznaku da sarađuju sa Vladom Srbije, podržavši stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom postupka te kompanije.

-Licemerje Tvitera u punom sjaju – i svetskim liderima je dosta – napisao je Grenel i tagovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Grenel je dodao da Tviter gubi uticaj. On je takođe podelio tekst portala The Hill, koji je preneo vest agencije Asošiejted pres da je predsednik Vučić povodom odluke Tvitera rekao da jedva čeka da mu ta kompanija isključi nalog, da bude „još jedan Tramp u svetu”.

Kompanija Tviter je dodelila oznake “Medij koji sarađuje sa Vladom Srbije” jednom broju medija na njihovim nalozima na toj društvenoj mreži, među kojima su RTS, agencija Tanjug, Pink, Večernje novosti, Informer i drugi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike