Ako Vučiću slučajno otkaže srce: Saša Janković priznao kako su zapadni centri moći nudili da ruši predsednika Srbije

14.09.2021

13:46 >> 13:47

0

Potvrdio je i da su zapadni centri moći, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS

Ako Vučiću slučajno otkaže srce: Saša Janković priznao kako su zapadni centri moći nudili da ruši predsednika Srbije
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Janković, nekadašnji predsednički kandidat i bivši predsednik Slobodnih građana, gostujući u potkastu na Novoj priznao je da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je rekao da je prilikom ulaska u politiku bio spreman na napade i nepočinstva, ali da nije znao šta sve može da ga očekuje iza leđa, sa “njegove strane”.

Potvrdio je i da su zapadni centri moći, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija.

– Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? – rekao je Janković.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike