"Brani se ćutanjem": Lopov uhvaćen u krađi, pa odbio da prizna krivicu - tiktokeri oduševljeni! (VIDEO)

02.03.2023 | 08:19

Autor: Z.A.S.

Nekada su nepodnošljivi, ali ih obožavamo

Copyright Freepik

Kada objavljujemo videe u kojima glavnu ulogu imaju kućni ljubimci, uglavnom su u pitanju simpatične situacije u kojima oni ili nešto rade, ili se igraju, ili naprave izraz lica kojem je nemoguće odoleti.

Međutim, dešavaju se i situacije u kojima vlasnici polude kada se vrate kući i shvate šta su njihovi četvoronožni prijatelji sve uništili. A dešava se i da shvate da su mali lopovi nešto i ukrali. I to maltene pred svojim vlasnicima.

Takav jedan video nasmejao je nedavno korisnike TikToka. A o čemu je reč? Zlatni retriver Stiv je uhvaćen u krađi, a ono što je usledilo nakon toga, nasmejalo je korisnike ove društvene mreže.

Naime, ovaj preslatki kradljivac nikako nije želeo da "prizna zločin", a njegova vlasnica je sve snimila i podelila na ovu društvenu mrežu.

Na snimku se vidi Stiv koji u ustima pokušava da sakrije vafl koji je ukrao sa stola i koji ne želi da ispusti, pa čak ni onda kada je vlasnica pokušala da mu ga "otme".

- Jesi li ukrao vafl? Jesi li? - pita ga vlasnica, ali ovaj krivac je odlučio da se praviti nevin, što je oduševilo tiktokere.

@madsullivan5550 Sully the breakfast bandit #goldenretriever #alwaysstealingmyfood ♬ original sound - madsodie

"Koji vafl?",
"Ja ne vidim nikakav vafl",
"Brani se ćutanjem", glase samo neki od mnogobrojnih komentara.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam