Ono što radim sa svojim ljubavnicama nikad ne mogu sa suprugom: Imali smo fenomenalan seks sve dok nam ovaj događaj nije promenio život

07.07.2022

21:21

0

Od kako je, pre tri godine, rodila njihovog sina, žena ovog Britanca nije zainteresovana za intimne odnose

Ono što radim sa svojim ljubavnicama nikad ne mogu sa suprugom: Imali smo fenomenalan seks sve dok nam ovaj događaj nije promenio život
pexels-cottonbro-9376468 - Copyright Pexels

Probleme u braku nekada nije jednostavno rešiti, a razlog za to obično bude manjak komunikacije među supružnicima. Međutim, kada dođe do prevare, to znači da je problem otišao na viši nivo, a tek onda, neko ko inače ima problem da komunicira, ne zna šta da uradi.

Jedan 37-godišnji Britanac svoju 34-godišnju suprugu nije prevario jednom već više puta. Međutim, ipak je odlučio da zatraži savet stručnjaka, pa je zato poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Objasnio je kada je problem počeo i šta se zapravo dešava. Naravno, od nje je zatražio i savet.

Pexels
 

- Imao sam sjajan seks sa ženama koje sam pokupio dok sam radio, ali ne mogu da ga imam sa svojom suprugom. Moja supruga je lepa, ali od kako je rodila našeg sina, pre tri godine, seks je uopšte ne zanima - počeo je on svoju priču i napisao da radi kao predstavnik prodaje proizvoda frizerima, pa često i boravi u hotelima.

Međutim, obzirom na to da je usamljen, ovaj muškarac ima običaj da skine venčani prsten i da pozove neku ženu na piće i u hotelsku sobu.

Profimedia
 

- Imaju od 19 do 30 godina. Seks je odličan i nikad nemam problema s tim ženama. Ostavljam ih zadovoljnima i ponekad se vidimo ponovo ako se vratim u grad. Kažem im da je to samo malo zabave pa ne očekuju ništa. Žena mi nedostaje kad putujem, a kada sam kod kuće, ponekad pokušam da imam seks sa njom. Čini se da joj to ne smeta jer se nikada nije zamarala oko seksa. Ponekad mi samo da ono što želim, jer oseća da je to njena dužnost. Naš seksualni život je, pre nego što smo postali roditelji, bio je sjajan i nadao sam se da će se tako nastaviti - napisao je ovaj Britanac.

Profimedia
 

– Prestanite da varate. Nedostatak seksa sa suprugom je najverovatnije povezan sa krivicom koju osećate jer ste je prevarili. Da li ste je pitali zašto je više ne zanima seks? Očigledno nema fizičko samopouzdanje kada je seks u pitanju. Recite joj da je lepa i da vam se još uvek sviđa. Dajte joj do znanja da vam nedostaje veza koju ste nekada imali i da biste voleli da se ponovo povežete sa njom. Pitajte je šta možete da uradite da se ona ponovo oraspoloži. Spavanjem uokolo ugrožavate svoje i njeno seksualno zdravlje. Zato prestanite da varate i usresredite se isključivo na svoju ženu i ono što možete da uradite zajedno - odgovorila mu je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike