Recept dana: Topli sendviči sa jajima iz tiganja - očas posla gotovi, a toliko su dobri i ukusni da ćete ih spremati ponovo (VIDEO)

27.02.2023 | 06:59

Autor: Z.A.S.

Idealni su da ih ponesete na posao ili pripremite večeru i uživate u njima uz šolju jogurta, ili mleka

Copyright Printscreen/YouTube/Food Ocean

Naravno da će preporuka biti da jedete što je zdravije moguće, ali nekada sebi treba dati oduška i uživati u hrani koju nutricionisti možda baš i ne bi preporučili.

Ukoliko je danas dan kada planirate da pojedete nešto što nije na vašem svakodnevnom meniju, naša preporuka su ovi fenomenalni topli sendviči sa jajima iz tiganja.

Ne samo da se brzo pripremaju, već su i preukusni i, naravno, idealni da ih ponesete na posao, ili ih pripremite kada vam gosti nenajavljeno dođu u posetu.

Ne morate ih jesti za doručak, odlični su i kao užina, ali i kao večera, uz čašu jogurta, mleka, ili neku salatu po izboru.

Vreme pripreme:

  • 15 minuta

Sastojci: 

  • 2 jajeta 
  • 1/2 kašičice tucane paprike 
  • 1 manji paradajz
  • 1/2 crnog luka
  • malo peršuna 
  • 2 tost hleba
  • šunka 
  • sir
Profimedia
 

Priprema: 

Pomešajte u činiji jaja, tucanu papriku, sitno seckani paradajz, crni luk i peršun. Sve dobro umutite, a zato vreme zagrejte ulje u tiganju.

Jaja sipajte do pola tiganja, a zatim preko stavite hleb. Umočite prvo samo jednu stranu, a zatim okrenite na drugu. Okrenite i na drugu da se ispeče (neka sve ostane u komadu).

Poređajte šunku i sir i preklopite. Pržite još malo i servirajte.

Bon appetit!

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam