"Audi" obnovio A6 i A7, evo sa kakvom opremom sada dolaze

01.06.2023 | 11:59

Autor: K. O.

Dostupni su za poručivanje od 1. jula

Copyright Unsplash

Mnogi ljubitelji automobila se slažu da je već generacijama Audi A6 jedna od najbolje osmišljenih poslovnih limuzina, dok je njegova dinamičnija verzija u obliku atraktivnijeg A7 jedan od najatraktivnijih modela u celokupnoj Audijevoj ponudi.

Kako ne želi da se odrekne svojih pulena Audi ih uvodi u još jednu modelsku godinu. Da bi na tržištu bili aktuelni još dve godine, A6 i A7 imaće i obogaćenu ponudu.

Tako se sad sve izvedbe standardno nude s digitalnim kokpitom koji koristi 12.3-inčni zaslon u full HD tehnologiji. Bazni modeli dobijaju i full LED prednja svetla, dok se na popisu standardne opreme našao i napredniji parking assist plus sistem.

Unsplash
 

Kada je u pitanju spoljni dizajn Audi nudi tri izvedbe gde je S line na vrhu ponude. Jedan od najprepoznatljivijih detalja je Singleframe rešetka, a čiji finiš je znak raspoznavanja između pojedinih verzija.

Na popisu su i novi dizajni felna promera do 19 inča, odnosno do 21 inča u Audi Sport izlogu. Konačno, kupci na raspolaganju imaju i dve nove nijanse, Arcona belu i Madeira smeđu metalik.

Obnovljeni A6 i A7 su dostupni za naručivanje na nemačkom tržištu od 1. jula i to po početnoj ceni od 53.800 evra za A6 i 63.500 za A7, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam