Vlasta Velisavljević: Sve mi je bliži onaj dan

24.03.2021

09:23 >> 09:49

0

Autor: Dejan Ćirić

Trenutno eskiviram ovu koronu i za sada uspešno bežim

Vlasta Velisavljević: Sve mi je bliži onaj dan
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Veliki glumac Vlasta Velisavljević umro je u 94. godini, od posledica korona virusa. Pre nego što je hospitalizovan pričao je kako je provodio dane za vreme pandemije.

– Dani idu, ali u mom slučaju i godine. Sve je bliži onaj dan. Gledam da ga eskiviram, ali izgleda da ne može. On je neminovan. Dani mi protiču u eskivaži. Eskivaža, znate, to je izbegavanje udaraca, recimo u boksu. Trenutno eskiviram ovu koronu i za sada uspešno bežim. ‘Ajde da kucnem u drvo. Vakcinisao sam se, dobio sam uverenje da mogu da putujem. A gde sada da putujem? Ja bih u Ameriku. Ali ne vredi, ne mogu. Tamo je skupo, mene su tamo i zaboravili, ne javljaju se više. Moja kćerka živi u Pensilvaniji – rekao je za serbiantimes.info.

Pročitajte još

– Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom – rekao je nedavno glumac za “Blic” povodom teške situacije u celom svetu zbog pandemije korona virusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike