Veče komedije uz Selmu Hajek, Rajana Rejnoldsa i Semjuela L. Džeksona u Kombank dvorani

15.06.2021

08:39 >> 08:40

0

Pre filma Telohranitelj mafijaševe žene svoj stand up šou izvešće radio voditelj i stand up komičar – Filip Ugrenović

Veče komedije uz Selmu Hajek, Rajana Rejnoldsa i Semjuela L. Džeksona u Kombank dvorani
Copyright Salma Hajek/Profimedia

Selma Hajek, Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Antonio Banderas, Morgan Friman deo su neponovljive glumačke postave koja čini najnovije holivudsko filmsko ostvarenje “Telohranitelj mafijaševe žene” koje će biti prikazano u okviru “Večeri komedije” u Velikoj Sali Kombank Dvorane 24. juna u 20.30 časova.

Profimedia

Pre filma u 20 časova, upravo na ovu tematiku, svoj stand up show izvešće radio voditelj i stand up komičar – Filip Ugrenović. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Kombank Dvorani, u okviru kojeg je svoj šou izveo zajedno sa još šest poznatih domaćih komičara, Ugrenović se vraća na scenu. On će u svom polučasovnom nastupu kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i pitkog humora obraditi filmsku tematiku i posetioce zabaviti, a što je najvažnije, nasmejane uputiti na uzbudljivo filmsko putovanje uz najnoviju akcionu komediju čuvenog reditelja Patrika Hjuza.

Za sve posetioce od 19.30 je organizovan i koktel druženja u Holu Kombank Dvorane.

O filmu “Telohranitelj mafijaševe žene”:

Profimedia

Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život… Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.

Pročitajte još

U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike