Uzbudljiva potraga za magičnim drvetom: „Avantura u džungli“ uskoro u bioskopima (FOTO+VIDEO)

28.05.2021

17:46

0

Autor: Dejan Ćirić

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima

Uzbudljiva potraga za magičnim drvetom: „Avantura u džungli“ uskoro u bioskopima (FOTO+VIDEO)
Copyright Promo/MCF

Leto pred nama upotpuniće nova Diznijeva avantura koja dolazi pravo iz tropskih šuma Amazonije. U pitanju je film “Avantura u džungli” koji će u naše bioskope stići krajem jula.

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli”, koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton. Lili dolazi iz Londona i nagovara Frenka da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Promo/MCF

Glavne uloge u filmu dodeljene su holivudskim glumcima Emili Blant i Dvejnu Džonsonu poznatom kao “Stena”, koji su upamćeni po svojim ulogama u filmovima za decu.

Među Dvejnovim ulogama u dečjim filmove izdvajamo i “Kralj škorpiona”, “Zubić vilu”, “Džumandži”, kao i Diznijevo ostvarenje “Moana” u kom je na autentičan način dočarao lik Mauia zahvaljujući svom polinežanskom poreklu. Takođe, učestvovao je u poznatom blokbesteru “Brzi i besni”.

Promo/MCF

Emili Blant je najpoznatija po svojoj ulozi u filmu “Đavo nosi Pradu”. Ona je 2018. godine  filmom “Povratak Meri Popins”, koji je u trci za Oskara bio nominovan za najbolju pesmu, najbolji produkcijski dizajn i najbolji dizajn kostima, napravila svojevrsni nastavak kultnog filma o Meri Popins iz 1964. godine.

Pročitajte još

Ostale uloge tumače Edgar Ramirez, Džejk Vajtenhol i Džes Plemons. Reditelj filma je  Španac Džama Kolet Sera, poznat po horor filmu “Siroče”, kao i akcijama “Bezimeni” i “Opasnost iz dubine”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike