Smrtonosne žene u opasnoj misiji: „Barutski milkšejk“ uskoro u bioskopima (VIDEO)

26.05.2021

06:50 >> 08:04

0

Autor: Dejan Ćirić

Kada visoko rizični posao pođe po zlu Sem mora da bira između služenja Firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice Emili

Smrtonosne žene u opasnoj misiji: „Barutski milkšejk“ uskoro u bioskopima (VIDEO)
Copyright Promo/Taramount

„Barutski milkšejk“ je prvi film reditelja Navota Papušada na engleskom jeziku, korežisera kultnog hita “Veliki zli vukovi“. Fantastičnu glumačku ekipu čine Karen Gilan, Lina Hidi, Kloi Kolman, Karla Gudžino, Mišel Jeo, Andžela Baset i mnogi drugi.

STUDIOCANAL je u potpunosti finansirao film koji je rasprodat širom sveta i koji će biti objavljen na svim teritorijama, a u naše bioskope stiže 15. jula. Planiran je i nastavak.

Promo/Taramount

Sem je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet, elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Promo/Taramount

Ali, kada visoko rizični posao pođe po zlu Sem mora da bira između služenja Firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice Emili. Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi – da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama.

Pročitajte još

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike