Tragična priča o životu iz snova koji je plaćen smrću: Počinje emitovanje serije „Pevačica“ (VIDEO)

06.09.2021

12:29 >> 12:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kombinacija sveta estrade, medija, magije i raznolikih karaktera donosi nam sadržaj koji do sada nismo imali prilike da gledamo u domaćem programu

Tragična priča o životu iz snova koji je plaćen smrću: Počinje emitovanje serije „Pevačica“ (VIDEO)
Milica Pavlović i Miloš Timotijević, serija "Pevačica" - Copyright Promo/Irena Canić

Serija “Pevačica” izazvala je veliko interesovanje javnosti od samog početka snimanja, a gledaoci će priliku da pogledaju prvu epizodu imati u subotu, 11. septembra na televiziji Superstar. Svakog vikenda od 21 čas, kroz 12 epizoda, pratićemo život Ivane Lazić, mlade pevačice koja pobeđuje na velikom muzičkom takmičenju i tako dobija život iz snova za koji plaća skupu cenu.

Nataša Ninković, serija “Pevačica” / Printscreen Youtube

Produkcije Telekom Srbija i Film Danas, kao i odlična glumačka postava obećavaju dobar sadržaj koji će zasigurno “prikovati” gledaoce za mali ekran, a kombinacija sveta estrade, medija, magije i raznolikih karaktera donosi nam sadržaj koji do sada nismo imali prilike da gledamo u domaćem programu.

Milica Pavlović, serija “Pevačica” / Printscreen Youtube

Priču o mladoj zvezdi kojoj život daje sve o čemu je maštala – preseljenje u veliki grad, slavu i ljubav najpoznatijeg producenta u zemlji, a zatim spletom misterioznih okolnosti tragično završava, donosi nam glumačka postava koju čine Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike