Serije koje izlaze premijerno u septembru: Novi naslovi i kraj "Kuće od papira" i "Lucifera" (VIDEO)

01.09.2021

18:08 >> 22:11

0

Ovaj mesec je u znaku završetaka nekoliko veoma popularnih priča, ali i nekih dugoiščekivanih i najavljivanih naslova. Izdvojili smo one koje izazivaju najv

Serije koje izlaze premijerno u septembru: Novi naslovi i kraj "Kuće od papira" i "Lucifera" (VIDEO)
Copyright "Kuća od papira" / Profimedia

Leto je prošlo, a sa njim i odmori u toku kojih smo gledali na miru sve što su nudili striming servisi, ali za nove naslove uvek treba izdvojiti vreme, pogotovu što je pred nama septembar i početak jesenje sezone koja je uvek rezervisana za dug spisak premijera!

Ovaj mesec je u znaku završetaka nekoliko veoma popularnih serija, ali i nekih dugoiščekivanih i najavljivanih naslova. Izdvojili smo one koje izazivaju najviše pažnje fanova:

La Casa de papel (3. septembar) Netflix

Svakako jedan od najvećih i najpopularnijih projekata. Poslednja sezona biće podeljena u dva dela. Prva polovina bića emitovana 3. septembra, a ostatak epizoda 3. decembra.

Prema pisanju stranih medija, prvi deo nastavka biće agresivan i ostaviće utisak finiša sezone, a drugi deo će se baviti emocijama i emotivnim statusima likova. Autor i reditelj Aleks Pina obećava da će poslednja sezona biti “epska i ekstremna” i da će prikazati kako se grupa pljačkaša, okupljena oko Profesora razdvaja.

Impeachment: American crime story (7. septembar)

Posle slučaja O.J. Simpsona i ubistva Đanija Versaćija, treće poglavlje ACS prati ozloglašeni skandal na relaciji Bil Klinton – Monika Levinski. “American Crime Story: Impeachment” jednim delom je zasnovan na izveštavanju medija o skandalu Klinton-Levinski, a jednim delom na knjizi Džefrija Tubina “A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Neraly Brought Down a President”.

Lucifer, 6. sezona (10. septembar Netflix)

Ovo je poslednjih 10 epizoda serije koja prati Lucifera Morningstara, božjeg sina prognanog iz raja, koji kada mu dosadi Pakao, dolazi u Los Anđeles i otvara noćni klub. Nakon što je Netflix potvrdio da će serija ipak dobiti i šestu sezonu, fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se priča završiti.

Y: The last man (13. septembar FX/Hulu)

Fanove stripa “Y: The Last Man” očekuje igrana serijska adaptacija. U pitanju je naučnofantastični strip Brajana Vona i Pije Gvere od 60 epizoda koji je dobio mnoge nagrade i koji je voljen među čitaocima različitih godina.

Jednog dana, svi muški sisari (odnosno oni sa Y hromozomom) misteriozno umiru i na planeti Zemlji ostaju samo žene, osim jednog muškarca i njegovog majmunčeta. Priča prati sve posledice ovog događaja i pokušaje mnogih pojedinaca i organizacija da otkriju zašto se to desilo, a ujedno da očuvaju tekovine civilizacije.

The Premise (16. septembar FX/HULU)

Ovu seriju najavljuju kao sociološku studiju savremenog društva opterećnog slavom, uspehom, socijalnom pravdom, kapitalizomom, osvetom, društvenim mrežama i medijima.

Foundation (24. septembar AppleTv+)

Delo američkog biohemičara na Univerzitetu u Bostonu već godinama se smatra kao nešto što je bilo nemoguće adaptirati za veliko platno ili televiziju 50 godina unazad. Epl na čelu sa kreatorom serije Dejvdom Gojerom inspirisan Star Wars serijalom i po njegovim rečima jednim od najvećih naučno-fantastičnih romana želi da oživi distopijsku priču koja je neka vrsta oživljavanja Černobiljske budućnosti. Gigantski budžet invesitran u seriju obećava spektakularnu produkciju, za ostalo čekamo nestrpljivo kraj septembra, piše dedamilorad.

Midnight mass (24. septembar Netflix)

Fanovi Majka Flanengena i serijala “The Haunting of Hill House” ovog septembra neće dobiti treću sezonu popularne antologijske serije “The Haunting” već novi originalni naslov “Midnight Mass”.

Priča prati sudbinu stanovnika izolovanog ostrva Kroket koji se suočavaju sa natprirodnim i religijskim pojavama sa povratkom mladića koji je obrukao zajednicu i dolaskom harizmatičnog sveštenika.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike