Tišina je prestala, Klaris: Stiže nastavak "Kad jaganjci utihnu"

10.12.2020

14:55 >> 19:00

0

Objavljen je prvi trejler serije čija je priča smeštena godinu dana kasnije i prati život agentkinje Sterling koju je u filmu tumačila maestralna Džodi Fo

Tišina je prestala, Klaris: Stiže nastavak "Kad jaganjci utihnu"
Copyright Džodi Foster i Entoni Hopkins, film "Kad jaganjci utihnu"/Profimedia

Prvi tizer trejler za seriju “Klaris”, dugonajavljivani nastavak kultnog filma “Kad jaganjci utihnu” iz 1991. godine, napokon je objavila produkcijska kuća CBS, a kako je istaknuto, premijera je zakazana za 11. februar 2021. godine.

Radnja serije, u kojoj Rebeka Rids tumači Klaris Sterling, čuvenu ulogu koja je proslavila Džodi Foster, smeštena je u 1993, godinu dana nakon događaja iz filma. Kako napominje Variety, ovo će biti dubinska neispričana priča o uspešnoj agentkinji koja se vraća na teren u potrazi za serijskim ubicama i seksualnim predatorima, ujedno se noseći sa političkom intrigom u Vašingtonu.

Istovremeno, upoznaćemo se i sa tajnama i iskušenjima Klarisinog detinjstva, zbog kojih je i postala to što jeste, a koje su je progonile sve vreme…

Lik Klaris je prvi put predstavljen u romanu “Kad jaganjci utihnu” Tomasa Harisa iz 1988. godine, a istoimeni film iz 1991. nagrađen je sa pet Oskara, od kojih je jedan pripao Fosterovoj, a drugi Entoniju Hopkinsu u ulozi serijskog ubice Hanibala Lektera.

Iako se u trejleru ne odaje mnogo, motiv leptirice, koji se provlačio u toku celog filma “Kad jaganjci utihnu”, svakako je prisutan.

“Klaris” je najnovija adaptacija romana Tomasa Harisa o Hanibalu Lekteru, a pored Rebeke Rids, u seriji igraju i Majkl Kuldic, Luka de Oliveira, Kal Pen, Nik Sandou, Devin Tajler i Marni Karpenter.

Pročitajte još: Da li je ovo kraj bioskopa? Najiščekivaniji filmovi u 2021. biće prikazani na striming servisima

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike