Striming servisi ne posustaju: Netflix izdvaja ovih 5 premijera serija i filmova tokom marta

06.03.2021

12:46 >> 18:08

0

Najveći deo meseca usmeren je na najavljivana i dugo odlagana ostvarenja zbog aktuelne situacije svuda u svetu

Striming servisi ne posustaju: Netflix izdvaja ovih 5 premijera serija i filmova tokom marta
Copyright Printscreen / Youtube Netflix

Bioskopska produkcija širom sveta, kao i kod nas, zbog aktuelne situacije nalazi se u velikom problemu, ali ljubitelji filmova i serija nisu u potpunosti uskraćeni za nove naslave jer su striming servisi aktivniji nego ikad. Ovogodišnja dodela Zlatnih globusa to je najbolje i pokazala jer je Netflix imao čak 42 nominacije.

U toku marta se očekuje nekoliko naslova koji će biti dostupni na PVOD-u (premijum video na zahtev), a koji su prvobitno bili namenjeni za bioskope, a najveći deo ovog meseca usmeren je na najavljivana i odlagana ostvarenja.

Izdvojili smo 5 novih naslova koje Netflix premijerno emituje u martu:

Dealer (10. mart)

Serija prati muzičkog reditelja Frenka u ulozi posmatrača života dilera narkotika na jugu Francuske. Tenzije izbijaju kada se dvojica filmskih stvaralaca infiltriraju u područje u kojem vladaju bande kako bi snimili muzički video za repera. Glevne uloge igraju Abdramane Diakité, Mohamed Boudouh, Sébastien Houbani.

The one (12. mart)

Ljubav i laži se prepliću u priči smeštenoj u bliskoj budućnosti u kojoj je pronađen način na koji bi mogao da se na osnovu DNK analize pronađe savršen partner. Tada se osniva nov i smeo servis za pronalaženje partnera. Uloge igraji: Hannah Ware, Zoë Tapper, Dimitri Leonidas.

The lost pirate kingdom (15. mart)

Dokumentarno- igrana serija prikazuje Pirate sa Kariba u stvarnom životu koji nasilno pljačkaju svetska bogatstva i stvaraju egalitarnu republiku. Igraju: James Oliver Wheatley, Sam Callis, Thomas Padley…

Bad trip (26. mart)

Film “Bad Trip” je prvobitno najavljen prošle godine, ali pošto je pandemija svima pokvarila planove, tako je i Eriku Andreu, Lil Rel Hauriju i Tifani Hediš. Komičari putuju u Njujork i stavljaju sebe u vrlo neprijatne i rizične situacije, a ispred skrivene kamere uključuju stvarne ljude i uvlače ih u svoje ludorije.

The irregulars (26. mart)

Grupa propaliteta u ulici Bejker 221B rešavaju natprirodne događaje pod vođstvom gospodina Votsona i njegovog partnera Šerloka Holmsa. Uloge tumače: Mckell David, Thaddea Graham, Jojo Macari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike