Šesta sezona popularne američke serije „Čikaška hitna pomoć“ uskoro na malim ekranima u Srbiji (FOTO)

05.03.2021

08:57

0

Autor: Dejan Ćirić

Nekoliko poznatih lica iz serija Čikago u plamenu” (Chicago Fire) i Čikaška policija” (Chicago P.D.), pojaviće se u ovoj medicinskoj drami

Šesta sezona popularne američke serije „Čikaška hitna pomoć“ uskoro na malim ekranima u Srbiji (FOTO)
Copyright Promo/NBC Universal/ DIVA

Najnovija, 6. sezona čuvene američke serije „Čikaška hitna pomoć“ (Chicago Med), premijerno se prikazuje na kanalu DIVA od 7. marta u 20 časova i emitovaće se nedeljom u istom terminu.

Ovu medicinsku dramu kreirali su Dik Volf i Met Olmsted, kao treći tematski serijal Volfove čikaške franšize koja se bavi medicinskim osobljem fiktivne bolnice “Gafni Čikago medicinski centar”.

Promo/NBC Universal/ DIVA

U novoj sezoni dr Vil Halsted (Nik Dželfus), pokušava da nađe ravnotežu između svog zahtevnog posla i ljubavne veze sa dr Natali Mening (Tori DeVito), specijalistom pedijatrije. Odnedavno udovac, dr Deniel Čarls (Oliver Plat), nastavlja da bude Šerlok Holms na psihijatriji.

Promo/NBC Universal/DIVA

Nekadašnji vojni hirurg, dr Itan Čoi (Brajan Ti), primenjuje svoje veštine sa bojnog polja u najužurbanijoj bolnici za hitne slučajeve u Čikagu, posebno kada pristignu žrtve oružanog napada. Njegov privatni i profesionalni život se prepliće sa Ejpril Sekston (Jaja DaKosta), pametnom i odvažnom medicinskom sestrom koja najbrže rešava teške situacije.

Promo/NBC Universal/Diva

Svi zajedno, suočavaju se sa najtežim medicinskim slučajevima i izazovnim etičkim dilemama, saosećanjem, i posebnim hirurškim zahvatima. Inspirisana pravim slučajevima koji izazivaju medicinsku pažnju, serija “Čikaška hitna pomoć” bavi se vrhunskom medicinom i ličnim pričama lekara i medicinskih sestara.

Pročitajte još

Nekoliko poznatih lica iz serija “Čikago u plamenu” (Chicago Fire) i “Čikaška policija” (Chicago P.D.), pojaviće se u ovoj medicinskoj drami.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike