Snimljen film o počecima Tonija Soprana: Slavnog Džejmsa Gandolfinija zamenio njegov sin (VIDEO)

01.07.2021

16:56 >> 16:59

0

Radnja ovog prikvela dešava se tokom ’60-ih i ’70-ih godina u Njuarku. To je bila veoma turbulentna era u kojoj su postojale stalne tenzije između italoa

Snimljen film o počecima Tonija Soprana: Slavnog Džejmsa Gandolfinija zamenio njegov sin (VIDEO)
Copyright Profimedia

Po mnogima najboja serija svih vremena “Porodica Soprano” dobija svoj prikvel.

U pitanju je film pod nazivom “The Many Saints of Newark”, čije je trejler juče objavljen, a koji će prikazati trenutke iz mladosti Tonija Sopranoa koji su obeležili njegov dalji život i presudno uticali na to da postane mafijaš.

Mladog Tonija u filmu tumači Majkl Gandolfini, sin pokojnog Džejmsa Gandolfinija, glumca koji je igrao istog lika u seriji.

Majkl Gandolfini / Profimedia

Ostvarenje u oktobru stiže i u bioskope, i na HBO Max i prati priču koja se desila decenijama pre radnje čuvene serije, kada Toni još uvek nije bio glava mafijaškog klana.

Profimedia

Radnja ovog prikvela dešava se tokom ’60-ih i ’70-ih godina u Njuarku. To je bila veoma turbulentna era u kojoj su postojale stalne tenzije između italoameričke i afroameričke zajednice u ovom gradu, piše City magazin. Moćna kriminalna porodica Dimeo drži ovu teritoriju, ali njen primat vremenom postaje slabiji, jer novi ambiciozni gangsteri pokušavaju da im preuzmu posao. Jedan od takvih je i mladi Toni Soprano, koji pod uticajem svog ujaka Dika Moltisantija uči zakon ulice i sve više biva uvučen u mafijaški život.

Profimedia

U filmu takođe igraju i Lesli Odom Džunior, Džon Bernthal, Kori Stol, Džon Magaro, Vera Farmiga i Rej Liota.

Iza filma stoji i producent Dejvid Čejs, koji je kreirao “Sopranove”. Alan Tejlor, koji je dobio Emija za epizodu “Kenedi i Hajdi” u originalnoj seriji, režiraće ovaj film.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike