Rasel Krou ponovo režira: Priča o milijarderu u kandžama pokera

03.08.2021

16:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimanje je izvorno smešteno u Majami, ali je preseljeno u Sidnej kako bi se prikazale impresivne znamenitosti grada kao pozadina za rizičnu igru u kojoj je glavni lik zarobljen

Rasel Krou/Profimedia

Rasel Krou prvi put se našao u ulozi režisera za ostvarenje “The Water Diviner” (2014). Sada se vraća istom zadatku i to u vreme potpune blokade Sidneja.

Film pod nazivom “Poker Face” prati život tehnološkog milijardera koji se našao u svetu pokera sa visokim ulogom.

Snimanje je izvorno smešteno u Majami, ali je preseljeno u Sidnej kako bi se prikazale impresivne znamenitosti grada kao pozadina za rizičnu igru u kojoj je milijader zarobljen.

Rasel Krou, snimanje filma “The water diviner”/Profiimedia

Rasel će takođe glumiti u filmu, zajedno sa Lijamom Hemsvortom, Elzom Pataki, a jednu od uloga poverio je svom dugogodišnjem prijatelju i frontmennu Vu-Teng Klana, RZA.

Produkcija filma nastavljena je uprkos strogim blokadama u celom Sidneju, najintenzivnijim od početka pandemije 2020. godine. Očekuje se da će grad ostati zatvoren do početka septembra, pa je neizvesno da li će to usporiti realizaciju ovog ostvarenja.

Pročitajte još

Krou sa svojom ekipom nije jedina zvezda koja tokom pandemije snima u Australiji. Nikol Kidman je u Sidneju radila seriju za Apple TV+, dok će Natali Portman boraviti u toj zemlji od septembra, za kada je planiran rad na nastavku blokbastera “Tor”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti