Radoš Bajić se oprostio od Feđe Stojanovića: Zastrašujuća je brzina odlazaka najvećih

06.05.2021

19:08 >> 07:26

0

Potpuno sam zanemeo. Nisam imao pojma kroz kakvu je životnu dramu prolazio ovaj skromni i plemeniti čovek poslednjih meseci..., napisao je reditelj

Radoš Bajić se oprostio od Feđe Stojanovića: Zastrašujuća je brzina odlazaka najvećih
Copyright Rados Bajić / ATA Images

Veliki glumac Feđa Stojanović preminuo je danas u 73. godini, a njegove kolege opraštaju se od njega na društvenim mrežama. Njegov kolega i prijatelj Radoš Bajić napisao je potresnu poruku na svom Instagram profilu.

– Šta nam se ovo događa? Napustio nas je i veliki glumac i divni čovek Feđa Stojanović. Sjajni inspektor Kecić iz “Sela gori” i Milan Nedić iz “Ravne gore”… i tumač brojnih izuzetnih uloga u teatru, na filmu i televiziji… Potpuno sam zanemeo. Korona je pokidala sve kontakte između dragih i bliskih ljudi, u strahu od pošasti kao gubavi, mi bežimo jedni od drugih… Nisam imao pojma kroz kakvu je životnu dramu prolazio ovaj skromni i plemeniti čovek poslednjih meseci… Zastrašujuća je brzina odlazaka iz naših života najvećih srpskih glumaca i najboljih ljudi… Ko je sledeći? Ježim se pri pomisli da sam sa svima njima poslednjih godina radio: Bata Živojinović, Manda, Gaga Nikolić, Marko Nikolić, Miša Janketić, Predrag Ejdus, Mirko Babić, Milija Vuković, Goran Daničić… i sada dragi Feđa. Strašno. Crni redosled smrti preti da satre i obezglavi jedan od najvećih duhovnih i umetničkih resursa srpske kulture…Pocivaj u miru dragi moj druze… – napisao je Bajić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike