Život Feđe Stojanovića obeležila je velika tragedija: Tugu za sinom nosio je u duši do kraja

05.05.2021

18:44 >> 19:17

0

Reditelj Uroš Stojanović iznenada je preminuo 2017. godine u svom stanu u Los Anđelesu

Život Feđe Stojanovića obeležila je velika tragedija: Tugu za sinom nosio je u duši do kraja
Copyright Photo: PVJ/ATAImages

Glumac Feđa Stojanović umro je danas u 73. godini, a nažalost život velikog glumca obeležila je tragedija.

Njegov sin, reditelj Uroš Stojanović iznenada je preminuo 2017. godine u svom stanu u Los Anđelesu. Tu bol, glumac je u duši nosio do kraja.

– Uroš nije imao nikakvih problema. Oženio se pre tri meseca. Žena mu je glumica s naših prostora koja je tamo počela da gradi karijeru. Zavoleli su se. Snimao je film… Sve je to tako kratko trajalo – govorio je Feđa nakon gubitka.

Photo: PVJ/ATAImages

Uroš Stojanović se proslavio filmom “Čarlston za Ognjenku”, a nakon njega otišao je u Holivud. Deset godina je spremao svoj holivudski prvenac, ali nažalost život je odredio drugačije.

– Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio. Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života – govorio je Feđa Stojanović svojevremeno.

Pre dve godine govorio je da mu je venčanje ćerke Zoje ponovo vratilo osmeh na lice.

– U trenucima kad sam uvodio Zoju u crkvu u glavi mi se odmotavao čitav njen život, od rođenja pa do venčanja. Gledajući je kako se smeje, bilo mi je drago, pa sam i sam počeo da se smejem. A opet, nisam mogao da se otmem utisku blage tuge što je sve tako brzo prošlo i što ujutru neću moći da čujem njen smeh, koji na mene deluje lekovito – rekao je glumac Feđa Stojanović tada za “Gloriju”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike