Prekinuto snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji“: Ivan Bekjarev pozitivan na kovid 19

26.10.2020

09:05 >> 12:31

0

Autor: Dejan Ćirić

Prati se zdravstveno stanje glumačke ekipe, još se ne zna kada će se nastaviti snimanje

Prekinuto snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji“: Ivan Bekjarev pozitivan na kovid 19
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Ekipa filma „Bilo jednom u Srbiji“ obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na kovid 19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

– Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentalno smo obustavili snimanje – kazao je Bojanić.

On je dodao da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

– Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja – kazao je Bojanić, i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji”, producentske kuće “Le film” iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi.

Na prostorima bivše fabrike tekstila „Zele Veljković“ izgrađena je scenografija koja oživljava Leskovac između dva rata, kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu „srpski Mančester“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike