"PostFESTum": Čak 33 filma u repriznom programu festivala

14.05.2021

13:42 >> 13:51

0

Usled specifičnih okolnosti održavanja i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, Fest ove godine želi da izađe u susret svojoj publici, kao i svima onima

"PostFESTum": Čak 33 filma u repriznom programu festivala
Copyright Profimedia

Program “PostFESTum” na 49. Međunarodnom filmskom festivalu – FEST, ove godine će trajati čak sedam dana, od 17. do 23. maja, i obuhvatiće projekcije 33 filma iz redovnog festivalskog programa.

Usled specifičnih okolnosti održavanja Festa zbog pandemije i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, najpoznatiji domaći filmski festival ove godine želi da izađe u susret svojoj vernoj publici, kao i svima onima koji nisu uspeli da pogledaju svoje filmske favorite tokom prethodnih dana.

Promo/Dušan Grubin

PostFESTum će se održavati u Domu omladine Beograda i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Na repertoaru će biti ovogodišnji dobitnik Oskara, film “Otac” sa legendarnim Entonijem Hopkinsom u glavnoj ulozi, “Lihvar” Nemanje Ćeranića, “Prizori iz života džukca” Tanje Brzaković, tuniski kandidat za Oskara “Čovek koji je prodao svoju kožu”, film “Putevi kojima nisam pošao” u kome naša Branka Katić glumi rame uz rame sa svetskim zvezdama Havijerom Bardemom i Selmom Hajek, nagrađivana ostvarenja “Noć kraljeva” francuskog reditelja Filipa Lakota, “Ljubavne afere” njegovog zemljaka Emanuela Murea, iranski film “Bez izbora” reditelja Reze Dormišijana, i drugi.

Pročitajte još

Ulaznice za PostFESTum su u prodaji na blagajnama Doma omladine Beograda i bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, dok se karte za projekcije u DOB-u mogu nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Kompletnu satnicu programa PostFEST-um možete pogledati na sajtu festivala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike