Popularna glumica i poznati reper u drugom nastavku jedne od najgledanijih domaćih TV serija

04.06.2021

09:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Za razliku od prve sezone, koja je pratila sudbine tri glavna junaka - Uroša, Petrita i Dardana, u drugom delu fokus se širi i na mlađu generaciju

Popularna glumica i poznati reper u drugom nastavku jedne od najgledanijih domaćih TV serija
Copyright Promo / Besa

Producentkinja serije „Besa“ Tea Korolija ekskluzivno je otkrila za Tanjug da će glumačku ekipu ovog popularnog TV formata u drugoj sezoni pojačati Milica Zarić i Relja Popović.

Korolija napominje da je priča u drugoj sezoni serije znatno modernija i veoma složenija, ali i da donosi brojna iznenađenja za publliku.

– U ulozi Petritove žene pojaviće se Milica Zarić, a ulogu Igija, na radost mlađe populacije koja prati seriju oživeće Relja Popović – najavila je producentkinja.

Tanjug / Strahinja Aćimović

Prema njenim rečima za razliku od prve sezone, koja je pratila sudbine tri glavna junaka – Uroša, Petrita i Dardana, u drugom delu fokus se širi i na mlađu generaciju.

– Imamo šest linija priče koje se bave sukobom tradicionalnog i modernog. Publika će imati prilike da vidi osvete, patnje i stradanja protagonista serije, ali je i dalje u najužem fokusu priče zaštita porodica glavnih protagonista „Bese“ – kazala je Korolija.

Antonio Ahel/ATAImages

Kako ističe, svi koji su uključeni u nastajanje serije potrudili su se da se u „Besi“ komunicira univerzalnim jezikom.

– Zato smo seriju prodali na arapsko tržište. Samo na osnovu sinopsisa su zainteresovani i za drugu sezonu. Arapska verzija je imala ogroman uspeh na njihovom tržištu – kazala je Korolija i dodala da su kreatori serije ipak zadržali miris i ukus Blakana, jer u ovoj priči može može da se prepozna svaki običan čovek.

Promo/Adrenalin produkcija

Prema njenima rečima, serija se snima u više država, što nije bilo nimalo lako u vreme pandemije.

Pročitajte još

– Svako snimanje TV serije je komplikovano, a ako uzmemo u obzir pandemijske okolnosti, onda se to može porediti sa ratnim operacijama. Imamo glumce iz osam država, ali se nadam da će beogradski deo snimanja druge sezone ipak proći opuštenije, jer su gotovo svi akteri na setu vakcinisani – zaključuje producentkinja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike