Odloženi koncerti posvećeni Vladi Divljanu na Kolarcu: Poznati novi datumi

06.02.2021

17:31

0

Autor: Dejan Ćirić

Programi nastupa sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni

Odloženi koncerti posvećeni Vladi Divljanu na Kolarcu: Poznati novi datumi
Copyright YouTube/Printscreen/rudi uran

Usled bolesti jednog od članova benda “(Ne)normalni”, odlažu se prethodno najavljena dva “Koncerta u čast Vlade Divljana”, zakazana za 7. i 8. februar u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, stoji u saopštenju na Fejsbuk stranici te kulturne ustanove, kao i na profilu samog benda.

Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart sa početkom u 19 časova, a mesto dešavanja ostaje isto. Kupljene ulaznice su važeće za nove datume pod ovim pravilima: karte za 7. februar kada je koncert već rasprodat, važeće su za 28. februar, a ulaznice za 8. februar važe za 1. mart. Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, publika novac može dobiti natrag do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

YouTube/Printscreen/rudi uran

– Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo svi biti nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima – poručuju iz benda „(Ne)normalni“.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni.

Sastav „(Ne)normalni“ i Prijatelji sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi antologijske i neprolazne rok grupe “Idoli”. Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnog benda i muzičar koji je dugo godina svirao i sarađivao s Vladom Divljanom u njegovim sastavima “Nevladina organizacija”, “Vlada Divljan & Old Stars Band”.

Pročitajte još

Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda „Ničim izazvan“, Sara Vučenović (violončelo), i Ljuba Miodragović (ukulele). Broj mesta je ograničen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike