Ivana Peters: Ništa ne može da zameni kada na koncertu zaćutim i čujem publiku kako peva

30.01.2021

14:44 >> 10:43

0

Imala sam priliku da imam dva online nastupa, ali naravno nije isto..osećaj je kao da smo sami, kaže frontmenka i vokal grupe Negativ

Ivana Peters: Ništa ne može da zameni kada na koncertu zaćutim i čujem publiku kako peva
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Članovi grupe Negativ proveli su popodne družeći se sa novinarima u Jazz kantini Lisabon uoči koncerta 13. februara u Kombank Dvorani.

Najavljujući nastup kojim će obeležiti 20 godina na muzičkoj rok sceni, jubilej koji je trebalo da obeleže prošle godine, frontmenka i vokal Ivana Peters poručila je da je lajv nastup nezamenljiv, te da ga s nestrpljenjem očekuje.

– Dok publika i izvođač ne osete znoj – to nije to. Ništa ne može da zameni živ koncert i živu interakciju, i kada zaćutim na momenat i čujem publiku kako peva ambijentalno. Imala sam priliku da imam dva online nastupa, ali naravno nije isto..osećaj je kao da smo sami. Trenutna situacija sa pandemijom je naša sadašnjica, naš život i moramo da se prilagodimo tome – kaže muzičarka.

Ona dodaje da su se članovi benda takođe veoma uželeli jedni drugih.

Promo / Bojan Petrović

– Komponujemo i stvaramo nove pesme, uspevamo da napravimo neku probu, ali uželela sam se čak i najtežih momenata naše karijere, da putujemo u nekom kombiju i idemo na neku binu – iskrena je Peters.

Dugogodišnji basista Milen Zlatanović poznatiji kao Zmo, takođe se veoma raduje nastupu posle dužeg perioda.

– S obzriom da nije dugo bilo koncertnih aktivnosti, verujem da osim toga što smo mi željni, da je i publika željna da čuje neke muzičare kako nastupaju uživo, tako da stojim iza onog bolje učiniti nešto nesavršeno, nego savršeno učiniti ništa – kaže Zmo.

Promo / Bojan Petrović

Ljubitelji rokenrol zvuka imaće priliku da se podsete vokala Petersove i da čuju bend, a kako su ranije najavili na bini će im se u nekoliko navrata pridužiti još gostiju koji će zasvirati sa njima i dodatno obogatiti “već dobro poznat i moćan nastup”.

Pročitajte još

Iza Negativa su 4 studijska albuma, desetine hitova, stotine koncerata, a kako kažu članovi ove ekipe, trenutno rade na pesmama za svoj peti studijski album. Zbog globalne pandemije su tokom 2020. otkazali preko 20 koncerata u regionu, ali je želja, kako poručuju, da naprave audio zapis sa koncerta u Kombank Dvorani i da to takođe objave kao izdanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike