Objavljen prvi trejler za novu Diznijevu animaciju "Luka" (FOTO+VIDEO)

27.02.2021

10:26 >> 12:05

0

Film prati priču dečaka koji deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz

Objavljen prvi trejler za novu Diznijevu animaciju "Luka" (FOTO+VIDEO)
Copyright Promo / MCF

Početkom ovog leta domaći bioskopski repertoar biće obogaćen sa najnovijom “Dizni Pixar” animacijom “Luka” čiji su prvi trejler i poster zvanično objavljeni od strane popularnog američkog studija.

Smeštenu u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, svoju najnoviju avanturu namenjenu mladima, ali i onima već stasalim uz mnogobrojne maštovite diznijeve crtane filmove, opisuju kao “zabavnu i srdačnu priču o prijateljstvu, izlasku iz zone udobnosti i kao priču o dva tinejdžera-morska čudovišta, koja će iskusiti leto koje menja život.”

Promo / MCF

Enriko Kazarosa koji je poneo nomincaiju za nagradu Oskar za svoju debitanstko sedmominutnu animaciju “La Luna” (2011), sada potpisuje režiju za ovaj animirani film u čijem stvaranju scenarija učestvuje i Majk Džouns, takođe jedan od tvoraca animacije “Duša” čije  prikazivanje u bioskopima publiku očekuje od sledećeg četvrtka, 4. marta.

Pročitajte još

Diznijev i Piksarov animirani film “Luka” donosi priču o dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta, skrivenim ispod površine vode.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike