Izašao prvi trejler za Diznijevu "Kruelu": Ema Stoun neprepoznatljiva u ulozi Zlice (FOTO+VIDEO)

18.02.2021

08:51 >> 12:59

0

Smešten u London tokom kasnih sedamdesetih, film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca

Izašao prvi trejler za Diznijevu "Kruelu": Ema Stoun neprepoznatljiva u ulozi Zlice (FOTO+VIDEO)
Copyright Zlica / Promo / Laurie Sparham, Disney

Studio Dizni objavio je trejler za predstojeći film “Zlica” (Cruella) čije je prikazivanje u domaćim bioskopima predviđeno za maj mesec.

Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da zarad koristi uništi pred sobom leglo nevinih psića, Zlica koju u najnovijoj izvedbi tumači popularna Ema Stoun, sada se prikazuje mnogo godina pre nego što je postala lovac na krznenu štenad i 101-og dalmatinca.

Promo / MCF

Uz čuveni crtani film stasale su mnoge generacije, a 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus.

Sada 25 godina kasnije, smešten u London tokom kasnih sedamdesetih, film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Promo / Laurie Sparham Disney

Zlica stiže u London da se proslavi kao dizajner. Njen njuh za modom upada u oko baronici Von Helman, modnoj legendi. Ali njihova veza pokreće tok događaja i otkrića koja će dovesti do toga da ona prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Pročitajte još

Najnoviji film režira Kreg Gilespi poznat po drami “Ja, Tonja”, a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson, Emili Bičam, Mark Strong i drugi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike