Novi datum za "Venom 2": Spisak dugoočekivanih filmskih premijera koje su takođe pomerene na jesen (VIDEO)

14.08.2021

12:35 >> 13:03

0

Ukoliko situacija sa pandemijom ponovo ne umeša prste, ovaj oktobar može biti jedan od najuzbudljivijih do sada

Novi datum za "Venom 2": Spisak dugoočekivanih filmskih premijera koje su takođe pomerene na jesen (VIDEO)
Copyright Tom Hardi, film "Venom"/Profimedia

Prestali smo da se iznenađujemo kada svetske produkcije objave vest da je premijera nekog dugoočekivanog filma pomerena za još nekoliko meseci. Pandemija je učinala svoje, te je i za nedavno najavljen Marvelov hit “Venom: Let There Be Carnage” (Venom: Neka bude pokolja) zakazan novi datum – 15. oktobar, umesto 24. septembar.

Ova jesen će zato biti veoma uzbuljiva i daće dobar razlog da se vratimo u bioskopske sale (ako to bude moguće). Izdvojili smo nekoliko naslova čije premijere se s nestrpljenjem očekuju:

“Venom: Let There Be Carnage” (Oktobar 15)

I u nastavku, Tom Hardi igra novinara Edija Broka, koji je u svom istraživanju igrom slučaja postao domaćin vanzemaljskog stvorenja – Venoma, kom je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Ipak, ovog puta, Vudi Harlison koji je u prvom delu filma portretisao serijskog ubicu Kletusa Kasadija, transformiše se u zlikovca Karnagea, glavnog suparnika Venoma. Pored Toma Hardija i Vudija Harlisona, u nastavku igraju i Mišel Vilijams, Naomi Haris i Stiven Grejam.

“No Time To Die” (8. oktobar)

Blok baster film koji je najviše ispaštao zbog COVID pandemije će konačno ugledati svetlost dana 8. oktobra. Premijera koja je zakazana za mart 2020. pa pomerena za zimu iste godine će se održati ove jeseni, ali očekivanja su sada mnogo veća. Ulogu Džejms Bonda će i ovoga puta imati Danijel Kreg, a Bondovoj devojci će lik dati Ana de Armas, kubanska glumica koja je sa Danijelom igrala u filmu “Nož u leđa”.

“The Last Duel” (14. oktobar)

Reditelj Ridli Skot od kojeg očekujemo film “Kuća Guči” donosi film baziran na istinitoj priči o duelu dva francuska viteza kada jedan od njih dvoje biva optužen za silovanje. Vitezove glume Met Dejmon i Adam Drajver, a scenario su napisali upravo Met Dejmon i Ben Aflek, prvi put posle legendarnog filma “Dobri Vil Hanting” za koji su dobili Oskara.

“Dune” (22. oktobar)

Dugoočekivanja adaptacija sci – fi novele Franka Herberta dolazi nam na velika platna 22. oktobra, nakon što bude premijerno prikazana 3. septembra na Venecijanskom festivalu. Epska svemirska priča u glavnoj ulozi predstaviće Zendaju, Džejsona Momou, Rebeku Ferguson i mnoge druge holivudske zvezde.

“Dina” / Profimedia

Film je adaptiran po bestseleru naučne fantastike Franka Herberta o mladom Polu Atreidesu (Šalame), potomku plemenite Kuće Atreides koji je zadužen za nadzor jalove pustinjske planete Arakis, poznate i kao Dine. Arakis je pustinjska planeta koja je jedini izvor najznačajnije supstance u univerzumu – začina melanž, droge koja daje nadljudske sposobnosti.

 

“Last Night in Soho” (Oktobar 22)

Posle planetarne popularnosti koju joj je donela serija “Damin Gambit”, glumicu Anju Tejlor Džoj imaćemo priliku da gledamo i u ovom horor filmu koji nas teleportuje u šezdesete godine prošlog veka. Zatičemo je negde na granici između stvarnosti i ludila, kada krenu da joj se javljaju vizije posle preseljenja u London. Ali da li su to vizije? Premijera je zakazana za 22. oktobar, ali pošto je tog dana planirana i premijera dugoočekivane “Dine” svetski mediji pišu da će se tačan datum ipak znati kasnije.

 

“The French Dispatch” (22. oktobar)

Ovaj dugoočekivani film je okupio na jednom mestu neverovatan broj izuzetnih glumaca: Oven Vilson, Benisio del Toro, Tilda Svinton, Franses Mekdormand i Timoti Šalame i oni će biti deo redakcije nedeljnog magazina smeštene u fiktivnom gradu u Francuskoj. Film nam dolazi iz klape Vesa Andersona, a najavljen je kao “ljubavno pismo novinarima”. Distribucija mu je takođe najavljena za 22. oktobar.

“Antlers” (29. oktobar)

Kao i svake Noći veštica, Holivud nam donosi filmove koje ćemo, gotovo tradicionalno, da puštamo uljuljkivajući se u lažni osećaj da smo ove godine hrabriji nego prošle. Ovog 29. oktobra, horor film “Antlers” će nam pokazati kako se nositi sa zlom koji datira još iz praistorije, piše Grazia.rs

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike