Nove avanture Baje i Žiće: Pala prva klapa nastavka serije "Kamiondžije d.o.o" (FOTO)

05.07.2021

11:23 >> 11:24

0

U novom serijalu, osim starih uloga, na čelu sa Tihomirom Stanićem i Nenadom Jezdićem, igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Boda Ninković, Al

Nove avanture Baje i Žiće: Pala prva klapa nastavka serije "Kamiondžije d.o.o" (FOTO)
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Na Ubu je pre nekoliko dana pala prva klapa novog ciklusa humorističke serije “Kamiondžije d.o.o“.

Novih 12 epizoda doneće nove avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema – Baje i Žiće. Taman kada su pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u dvadeset epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola im ponovo kreću nizbrdo.

Nenad Jezidić / Promo / Gordan Jović

Baja je želeo da novcem od prodaje svog stana kupi novi kamion, koji je trebalo da im bude glavno sredstvo za rad, ali biva prevaren, a lakomislena ulaganja Žićinog tasta, popularnog Grče Jarca, dovešće čitavu porodicu na ivicu egzistencije. Nakon što je izigran za kamion, Baja se fizički razračunava sa prevarantom Trovačem, i tom prilikom mu nanosi teške telesne povrede. Zbog toga završava u zatvoru i suđenje je u toku.

Promo / Gordan Jović

Suvišno je reći da ni u ljubavi ne cvetaju ruže. Ni brak između Grče i Milice nije opstao i on se vraća kod svoje ćerke Dare, tako da ih je sada devetoro u maloj kući. Pojavljuju se i novi negativci, koji prete čitavom gradu.

Branislav Zeremski / Promo / Gordan Jović

Lazar, bahati direktor korporacije kupuje sve oko sebe, vedri i oblači krajem, i svi naši junaci, hteli ili ne, zavise od njegovih odluka. Da sve bude još crnje, čini se da je Lazar “bacio oko” na Daru, pa je čitava porodica na iskušenju. Izvršitelji prete izbacivanjem, deca u školi sa svojim problemima, veliki dugovi, posao slabo ide… Ima li kraja mukama naših Kamiondžija?

Marko Gvero / Promo / Gordan Jović

U novom serijalu, osim starih uloga, Žiće i Baje (Tihomira Stanića i Nenada Jezdića) porodice Grujić, žene Dare (Paulina Manov), tasta Grče (Branislava Zeremskog), te Grge Murinja (Marko Gvero), Zoke kelnerice (Tanja Pjevac) i Rodoljuba (Nebojša Cile Ilić), igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Boda Ninković, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Promo / Gordan Jović

Snimanje “Kamiondžija” završava se do kraja septembra, a emitovanje novih epizoda planirano je za kraj ove i početak naredne godine.

Pročitajte još

Režiju ponovo potpisuje Filip Čolović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike