Nenad Nenadović u jednom od poslednjih intervjua: Nadam se da neću otići pre nego što se renovira „Buha“

23.09.2021

07:31 >> 10:00

0

Njegov osmeh godinama je uveseljavao pozorišnu publiku, pogotovu onu najmlađu, koja je sada ostala bez vrsnog glumca, dobrog čoveka i profesora u školi glum

Nenad Nenadović u jednom od poslednjih intervjua: Nadam se da neću otići pre nego što se renovira „Buha“
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Nenad Nenadović preminuo je sinoć od posledica koronavirusa u 57. godini.

Njegov osmeh godinama je uveseljavao pozorišnu publiku, pogotovu onu najmlađu, koja je sada ostala bez vrsnog glumca, dobrog čoveka i profesora u školi glume.

Sredinom jula ove godine, Nenadović je gostovao na televiziji Prva i tom prilikom pričao o neverovatnom uspehu serije “Igra sudbine”, gde je tumačio negativan lik Brunera, ali i o svim velikim planovima koje je imao za narednu sezonu.

ATA Images / Antonio Anhel

Takođe, govorio je i o svom matičnom pozorištu “Boško Buha”, čije renoviranje, nažalost, nije dočekao.

– Kada smo krenuli da snimamo “Igru sudbine”, mislio sam da će to da bude jedna od mnogih serija koje će biti gledane, ali da će ovoliko da bude gledana nisam očekivao – rekao je tada voditeljki Mariji Kilibardi u emisiji “150 minuta”.

Ispričao je da ga ljudi na ulicama u Srbiji, ali i u inostranstvu, prepoznaju kao Brunera.

– Došlo je do toga da me svako pita šta se desilo sa Adom Kanački. Čak i kada sam nedavno bio u Nemačkoj kod starije ćerke, i tamo su mi prilazili, slikali se i govorili: “Sad znamo gde si”. A ja kakav sam, dobroćudan po prirodi, idem ulicom i izvinjavam se ljudima za sve što je on uradio (smeh). Zaista, on je toliko različit od mene, zato mi je bio toliki izazov i jedva čekam drugu sezonu – kazao je tada Nenadović.

Nenad Nenadović Printscreen / Prva

Govoreći o brojnim predstavama u kojima igra, kazao je da se nada da neće otići u penziju dok se “Buha” ne renovira.

– Imamo neke lepe naznake da će ući majstori i nadamo se konačnom povratku svojoj kući – kazao je glumac, i dodao da je rad sa decom i za decu poseban.

– Divne, velike stvari i talenti kriju se u tim mladim ljudima, ali mi je žao što ne uspevamo još uvek da im obezbedimo dovoljno prostora. Bilo bi lepo kada bi televizije više dale prostora deci, na primer imam spremljenu celu emisiju koju bi deca vodila. Toliko toga ima kod mene smišljeno što čeka da se realizuje – poručio je tada Nenadović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike