Nela Mihailović za 24sedam o seriji „Kolo sreće“: Radost stvaranja čarolije u kojoj će publika uživati

07.09.2021

15:40 >> 16:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak svoje porodice i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima - postaće je

Nela Mihailović za 24sedam o seriji „Kolo sreće“: Radost stvaranja čarolije u kojoj će publika uživati
Copyright Nela Mihailović Promo/Aleksandar Krstović

Sinoć je na TV Prva emitovana prva epizoda nove domaće serije „Kolo sreće“, a sudeći po reakcijama gledalaca na društvenim mrežama pred nama je interesantan i uzbudljiv projekat koji će nas tokom predstojeće jeseni držati uz male ekrane, jer producenti najavljuju da će prva sezona imati čak 200 epizoda.

I ovog puta Smart produkcija („Istine i laži“, „Igra sudbine“, „Tate“), donosi uzbudljivu priču u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak svoje porodice i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – postaće jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne i intrige koje ljudi oko nje imaju, ali najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

Nela Mihailović i Goran Radaković Promo/Aleksandar Krstović

Lik Mare Raketić tumači jedna od naših najboljih glumica Nela Mihailović kojoj je ovo jedna od najizazovnijih televizijskih uloga u dosadašnjoj karijeri i koja je za 24sedam prenela utiske posle emitovanja prve epizode.

– Ogroman rad stoji iza serije, mnogo napora, truda, zajedničke želje da uradimo nešto dobro i što kvalitetnije, radost stvaranja čarolije u kojoj će publika uživati. Kreirali smo priču i likove, u nadi da će se u njima gledaoci prepoznati i saživeti. Nadam se da ćemo u tome uspeti. Uživala sam radeći sa celom ekipom i posle sinoćne premijere čini mi se da nam se trud isplatio – rekla je Mihailovićeva za naš portal.

Nela Mihailović ATA Images/Antonio Ahel

“Kolo sreće” je priča koja obiluje melodramskim zapletima, intrigama i misterijom i koja će staviti brojne prepreke pred sve likove u seriji, pokazujući nam da mala mesta nisu samo mirna i ušuškana, već upravo suprotno – puna su tajni, spletki i neočekivanih obrta.

Pročitajte još

Glavne uloge pored Nele Mihailović igraju Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike