Mjuzikl „Dajana“ na Netflix-u pre premijere na Brodveju

05.04.2021

06:02 >> 09:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo je prvi put da jedna predstava debituje onlajn, pre nego što je održana premijera

Mjuzikl „Dajana“ na Netflix-u pre premijere na Brodveju
Copyright Princeza Dajana Charles and Diana Visit USA, Profimedia

Mjuzikl o britanskoj princezi, pod nazivom “Dajana”, biće prikazan na Netflix-u u oktobru, dve nedelje pre nego što bude izveden na brodvejskoj sceni. Predstava o tragično poginuloj princezi trebalo je da bude izvedena još u martu prošle godine, ali je odložena zbog pandemije koronavirusa.

Ovo je prvi put da jedna predstava debituje onlajn, pre nego što je održana premijera.

Printscreen/Youtube

Kako prenosi časopis „Variety“, radnja će pratiti princezu Dajanu koja pokušava da nađe svoje mesto u britanskoj kraljevskoj porodici posle veridbe sa princom Čarlsom i venčanja nakon kog će shvatiti da je u braku bez ljubavi, pa će pokušati da se izbori za sebe.

Režiju komada potpisuje Kristofer Ešli, dok princezu Dajanu glumi Džena de Val. Princa Čarlsa tumači Ro Hartramf, a ulogu kraljice Elizabete Džudi Kej.

Mjuzikl “Dajana” Profimedia

Prema rečima producenata, oni su više nego srećni što mogu da predstave svoj mjuzikl ljubiteljima pozorišta iz različitih zemalja.

Pročitajte još

– Iako ništa ne zamenjuje živo gostovanje, drago nam je što će naša predstava biti deo kvalitetnog zabavnog sadržaja koji Netflix donosi svojim pretplatnicima širom sveta – navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike