Biografija princeze Dajane ponovo postala bestseler nakon kontroverznog intervjua Megan Markl i princa Harija

15.03.2021

07:00 >> 14:42

0

Autor: Dejan Ćirić

Prvobitno objavljena 1992. godine, knjiga je ponovo ušla u prvih deset najprodavanijih na Amazonu

Biografija princeze Dajane ponovo postala bestseler nakon kontroverznog intervjua Megan Markl i princa Harija
Copyright Princeza Dajana i princ Čarls/Profimedia

Intervju Megan Markl i princa Harija koji su dali Opri Vinfri postao je događaj o kome se najviše govorilo protekle nedelje. Tokom razgovora par je otkrio mnoge detalje u vezi sa životom u palati i ponašanjem članova kraljevske porodice.

Par se takođe nekoliko puta osvrnuo na tragičnu priču o princezi Dajani, Harijevoj majci. Časopis „Rolling Stone“ piše da se nakon emitovanja intervjua biografija „Dajana: Njena istinita priča“, Endrjua Mortona vratila na listu Amazon bestselera. Prvobitno objavljena 1992. godine, knjiga je ponovo ušla u prvih deset najprodavanijih na Amazonu.

Printscreen/Youtube

Očigledno je to zbog izjave princa Harija, koji je na pitanje zašto je toliko zabrinut zbog Megan, odgovorio da se istorija ponavlja.

Pročitajte još

Mnogi korisnici su nakon intervjua sa Oprom primetili sličnosti između položaja Dajane i Megan. Princeze su se borile protiv strogih pravila Bakingemske palate i bile u sukobu sa medijima. Dajana je govorila i o svom mentalnom zdravlju koje je bilo poljuljano pritiskom kraljevske porodice. Megan je rekla da je imala sličan problem.

Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP, File

Biografija „Dajana: Njena istinita priča“, iako nikada nije prepoznata kao zvanična, posebno od strane palate, otkriva mnoge trenutke života Lejdi Di i njenu transformaciju od od žrtve do žene koja pokušava da kontroliše svoju sudbinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike