Miodrag Radonjić za 24sedam o zlostavljanju Milene Radulović: Nisam mogao ni da naslutim šta se dešava u kancelariji pored studija

17.01.2021

11:20 >> 13:39

0

Osećam se zgroženo, tužno i razočarano - kaže poznati glumac

Miodrag Radonjić za 24sedam o zlostavljanju Milene Radulović: Nisam mogao ni da naslutim šta se dešava u kancelariji pored studija
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Milena Radulović, zajedno sa još nekoliko devojaka, optužila je Miroslava Miku Aleksića, poznatog vlasnika škole glume, za silovanje i sek*ualno uznemiravanje, nakon čega je sinoć priveden u stanicu policije. Brojne kolege upućuju reči podrške mladim glumicama, a Miodrag Radonjić je u izjavi za naš portal kazao je da je sve ovo preveliki šok za sve koji su išli u taj dramski studio i koji su bili upućeni u njegov rad.

Printscreen/Youtube

– Velika hrabrost je očigledno bila potrebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine, i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Ni jedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom psihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva – kaže Radonjić.

Pročitajte još

Aleksić je inače producent, glumac i filmski reditelj, mnogobrojni naši glumci su pohađali njegovu školu, u koju su pored Radonjića išli i Nikola Kojo, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Viktor Savić, Vuk Kostić, Nada Macanković, Anja Alač, Vaja Dujović, Marija Bergam, Hana Selimović, Ivana Zarić, Bojana Stefanović i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike