Marija Milošević najavila tužbu zbog serije „Porodica“

30.03.2021

05:53 >> 11:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Iz produkcije Firefly nisu želeli da komentarišu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglašavajući pritom da im nije jasan ni motiv,

Marija Milošević najavila tužbu zbog serije „Porodica“
Copyright Marija Milošević YouTube/ Azra Redžić Radulović

Iako je sinoć prikazana tek prva epizoda dugoočekivane serije „Porodica“, u javnosti se već podigla velika prašina. Prema informacijama redakcije „Blica“, Marija Milošević, ćerka bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu.

Iz produkcije „Firefly“ nisu želeli da komentarišu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglašavajući pritom da im nije jasan ni motiv, ni razlog zbog kojeg bi neko tužio filmsku produkciju.

Promo / Porodica

– Kao što smo više puta naglasili, scenario za „Porodicu“ pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sačuvanim snimcima ili TV arhiva. Uzevši u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje počelo tek sinoć, ne želimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija – navode iz produkcije „Firefly“.

Tijana Marković u ulozi Marije Milošević Promo/Porodica

Serija „Porodica“ prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glavne uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Pročitatje još

Serija se emituje u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja Miloševića. Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu. „Porodica“ će biti emitovana svakim radnim danom ove nedelje, i to od 20 časova na Superstar TV i od 20.50 na RTS1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike