Mali šef se vratio i ima opasan porodični biznis: Objavljen prvi trejler nastavka filma (VIDEO)

09.07.2021

12:45 >> 12:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularno animirano ostvarenje u domaće bioskope stiže 9. septembra

Mali šef se vratio i ima opasan porodični biznis: Objavljen prvi trejler nastavka filma (VIDEO)
Copyright Film "Mali šef" Promo/ Taramount

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DreamWorks Animation, “Mali šef – porodični biznis”, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted, su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali, nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti… i inspirisati na novi porodični posao.

Film “Mali šef” Promo/ Taramount

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Film “Mali šef” Promo/ Taramount

Kada beba Tina otkrije da je tajni agent BabyCorpa u misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

Film “Mali šef” Promo/ Taramount

U sinhronizovanoj verziji filma glasove glavnim likovima pozajmili su Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović, Darija Vračević. Za režiju sinhronizacije zadužena je Tea Puharić.

Pročitajte još

Film u domaće bioskope stiže 9. septembra

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike