Legendarna Sofija Loren ponovo pred kamerama

19.11.2020

13:47 >> 09:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Čuvena filmska diva vraća se na veliki ekran posle pauze od jedanaest godina

Legendarna Sofija Loren ponovo pred kamerama
Copyright Iz filma "Život je pred nama" Profimedia

Dobar razlog da se pogleda film „Život je pred nama“ jeste to što u njemu glumi Sofija Loren, osamdesetšestogodišnja filmska zvezda, jedna od najvećih na planeti. Film je režirao njen sin Edoardo Ponti, a premijerno je prikazan na Netflixu, preneo je CNN.

Kliše je reći da su glumci večno mladi, ali to će svakako svi pomisliti kada budu videli Sofiju Loren u novoj, potpuno neglamuroznoj ulozi. Nije isključeno da će se dvostruka oskarovka koja je igrala sa filmskim legendama iz prošlog veka poput Kerija Granta, Klerka Gejbla, Frenka Sinatre i Čarltona Hestona, ponovo naći u užem izboru za najprestižniju nagradu Američke filmske akademije.

Sofija Loren Profimedia

Glumica je istakla da joj je ova uloga omogućila da pokaže svoje do sada neviđene glumačke veštine.

– Kada mi je sin ponudio ulogu, bilo je to kao ostvarenje mog najvećeg sna. Nisam se dugo premišljala da li da je prihvatim – rekla je Loren.

Najpoznatija italijanska glumica u ovom filmu igra Rozu, Jevrejku koja je preživela Holokaust i koja prostitutkama sa kojima je nekada delila ulice, pomaže u vaspitanju dece.

– Uživala sam u ulozi Roze. Ona je snažna, i u isto vreme krhka. Veliki je borac i jako me podseća na moju majku – otkrila je Sofija koja je već dva puta snimala sa svojim sinom, a njen poslednji film je bio „Moja kuća je puna ogledala“.

PROČITAJTE JOŠ: Sofija Loren s Titom u staroj Jugi: U Puli je uživala u glumačkim bravurama Bate i Smokija, a na Brionima joj je Broz pravio štrudlu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike