Korona spušta zavese: "Boško Buha" otkazao tri predstave

30.10.2020

11:05 >> 15:54

0

Nakon Zvezdare, Narodnog pozorišta, Ateljea i JDP i ovaj teatar je bio prinuđen da odloži izvođenje komada zbog epidemiološke situacije

Korona spušta zavese: "Boško Buha" otkazao tri predstave
Copyright Pixabay
Draga publiko, zbog aktuelne epidemiološke situacije i iz preventivnih razloga, prinuđeni smo da otkažemo predstave sa našeg repertoara, rečenica je koja se sve češće pojavljuje na sajtovima i društvenim mražama pozorišta. Dugom spisku pridružio se i teatar “Boško Buha” koji je otkazao čak tri naslova – “Pošteni provalnik” koji je na repertoaru večeras, zatim “Pitam se, pitam, koliko sam bitan”, predstava koja je trebalo da se odigra sutra i “39 stepenika” čije izvođenje je zakazano za 9. novembar.
Kako je u saopštenju istaknuto, povraćaj novca za kupljene ulaznice može se izvršiti na biletarnici, dok će novac za kupljene ulaznice preko online prodaje biti vraćen direktno na račun.
-Brinite o sebi i drugima – poručili su iz Buhe.
Prvi koji je otkazao predstavu bio je Zvezdara teatar koji je pomerio premijeru “Berača snova” zakazanu za 6. novembar, zatm Narodno pozorište gde se neće igrati “Balkanski špijun” i “Travijata”.
U Ateljeu je takođe otkazano sinoćno igranje, a u JDP neće biti “Uobraženog bolesnika” i “Lorencača”.
U Teatru “Vuk” tek što je najavljena, već je “odjavljena” premijerna obnova “Ajnštajnove izdaje”, a Beogradsko dramsko pozorište prinuđeno je da otkaže od 26. oktobra do 2. novembra igranje “Kad su cvetale tikve” i “Ko se boji Virdžinije Vulf”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike