Korona protiv Kejva: Nik ne dolazi u Beograd

07.12.2020

13:26

0

Autor: Dejan Ćirić

Otkazana je kompletna svetska turneja poznatog muzičara

Korona protiv Kejva: Nik ne dolazi u Beograd
Copyright Foto 24 sedam/Goran Sivački

Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom korona virusa, menadžment benda „Nick Cave and The Bad Seeds“ doneo je odluku da otkaže svetsku turneju planiranu za narednu godinu, u okviru koje je trebalo da se održi i koncert u Beogradu, 15. maja u Štark Areni.

Članovi benda su se i zvanično oglasili ovim povodom:

– Sa velikim razočaranjem objavljujemo da turneja po Velikoj Britaniji i Evropi benda ‘“Nick Cave & The Bad Seeds“ ne može da se realizuje zbog trenutne situacije izazvane virusom kovid-19. Složenost i obim turneje koju smo planirali, u kombinaciji sa kontinuiranom neizvesnošću oko pandemije, znače da uprkos napornom radu svih onih koji su učestvovali u realizaciji, ne možemo da garantujemo da se koncerti mogu održati. Nastavljamo da radimo na alternativnim planovima za 2021. i 2022. godinu i nadamo se da ćemo sledeće godine objaviti neke lepše vesti – poručuju zvezde svetske muzičke scene.

Foto 24 sedam/Goran Sivački

Kako navode organizatori, sve ulaznice kupljene za beogradski koncert biće refundirane.

– Svima koji su onlajn kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih mesec dana na račun sa kog su ulaznice plaćene, dok oni koji su ih kupili na prodajnim mestima, povrat novca mogu da izvrše na blagajni Ušća ili Doma omladine. Ukoliko kupci nisu iz Beograda, ili iz nekog razloga ne mogu da dođu na blagajne Ticket Vision-a u Ušću, ili na blagajnu Doma omladine, potrebno je da pišu na [email protected] kako bi dogovorili pojedinosti oko refundacije. Proces refundacije karata biće započet od srede, 9. decembra – stoji u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: Beogradski džez festival: „Jazzistance“ uz distancu – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike