Kolin Farel neprepoznatljiv kao Pingvin u „Betmenu“ (FOTO/VIDEO)

22.07.2021

09:01 >> 09:08

0

Autor: Dejan Ćirić

Biće mi malo neprijatno tokom tih je*enih devet minuta koliko se pojavljujem, a onda jedva čekam da vidim kako je Rivs oživeo ovaj svet, kaže glumac

Kolin Farel neprepoznatljiv kao Pingvin u „Betmenu“ (FOTO/VIDEO)
Copyright Kolin Farel/Profimedia

U novom filmu o “Mračnom vitezu” koji režira Met Rivs, ponovo se vraća čuveni zlikovac Pingvin, koga ovog puta igra Kolin Farel.

Glumac je neprepoznatljiv u novoj ulozi, ali je njegova transformacija posledica dobro osmišljenog kostima i šminke, budući da za ovo snimanje nije želeo da se goji.

On je u podkastu “Happy, Sad, Confused” objasnio da je nedavno već prošao ciklus naglog gojenja i mršavljenja zbog uloge u AMC + seriji “The North Water”, zbog čega su za njega napravili takozvano “debelo odelo”.

Kolin Farel kao Pingvin u filmu “Betmen”/Profimedia

– Majk Marino je genije. On je apsolutni i dokazani genije. Ta reč se preterano upotrebljava, ali on je crtački i vajarski genije. On je osmislio ovakav izgled za Pingvina. Met i on su razgovarali o tome kako bi fizički trebalo da izgleda taj lik – rekao je Farel za šminkera koji radi na pomenutom filmu, i dodao:

– Pošto sam se već prilično ugojio za „The North Water“, nisam želeo da se prirodno ugojim ponovo, jer sam imao nekih zdravstvenih problema zbog toga. Znam da vrhunski glumci često idu gore-dole sa kilažom i neka im je Bog u pomoći, želim im dobro zdravlje. Ali za mene, „The North Water“ je poslednji put da se toliko ugojim. Zato sam se odlučio za „debelo odelo“ – kaže glumac.

U novom filmu u kom je glavna uloga poverena Robertu Patisonu, pojavljuju se i mnogi drugi legendarni likovi iz filmova i stripova o Betmenu, među kojima i Žena mačka (Zoi Kravic), Zagonetač/Edvard Nigma (Pol Dejno) i mnogi drugi, ali Farel kaže da Pingvin nije naročito prisutan.

– Pojavljujem se u pet ili šest scena, tako da ne mogu da iščekam da vidim film, jer ga neće upropastiti moje prisustvo. To je za mene kao poklon. Biće mi malo neprijatno tokom tih je*enih devet minuta koliko se pojavljujem, a onda jedva čekam da vidim kako je Rivs oživeo ovaj svet – rekao je Kolin.

Kolin Farel kao Pingvin u filmu “Betmen”/Profimedia

Glumac ne želi da se bilo ko preterano uzbuđuje zbog njegove uloge Pingvina, ali zato kaže da bi definitivno svi trebalo da cene Marinovu šminku, prenosi euronews.rs.

– Bio sam tamo na samom početku snimanja i bio sam pomalo izgubljen. A onda sam video šta Majk radi i celi lik mi je odjednom imao smisla. Kunem se Bogom, kad sam video šta radi, samo sam rekao: „Ok“ i postao zaista uzbuđen zbog uloge. To govorim za slučaj da neko kaže da dobro nosim ulogu u „Betmenu“, za šta rado preuzimam 49 odsto zasluga – ističe glumac.

Pročitajte još

Svetska premijera ovog ostvarenja planirana je za 4. mart 2022. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike