Kejt Blanšet u ekranizaciji jedne od najuspešnijih video-igara na svetu

28.06.2021

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Zloglasna odmetnica s misterioznom prošlošću u filmu se nevoljno vraća na svoju rodnu planetu Pandoru kako bi pronašla nestalu ćerku Atlasa

Kejt Blanšet u ekranizaciji jedne od najuspešnijih video-igara na svetu
Copyright Kejt Blanšet/Profimedia

Nakon tri meseca, snimanje filma “Borderlands” u Mađarskoj je završeno. Režiser Eli Rot imao je težak zadatak u ovom projektu – da pokuša što vernije da predstavi jednu od najuspešnijih svetskih video – igara, sa više od 68 miliona prodatih primeraka širom planete.

Sigurno je da će mu u tome i te kako pomoći savršena glumačka postava, koju čine Kejt Blanšet, Džek Blek, Džejmi Li Kertis, Edgar Ramirez i Kevin Hart.

Fil „Borderlands” u priči ove franšize prati Lilit (Blanšet), koja se, u avanturi zajedno s grupom lopova, bori protiv zle korporacije “Atlas” u lovu na izuzetno vredan vanzemaljski Trezor, za koji se pretpostavlja da sadrži naprednu vanzemaljsku tehnologiju i druga neprocenjiva bogatstva.

Kejt Blanšet/Profimedia

Zloglasna odmetnica s misterioznom prošlošću u filmu se nevoljno vraća na svoju rodnu planetu Pandoru kako bi pronašla nestalu ćerku Atlasa. Lilit sklapa savez s neočekivanim timom – Rolandom, bivšim elitnim plaćenikom, sada očajnim za iskupljenjem, divljom tinejdžerkom Tinom, njenim snagatorom Kregom, naučnicom Tanis i robotom pametnjakovićem Kleptrepom, kojem je glas pozajmio Džek Blek.

Ekipa mora da se bori protiv vanzemaljskih čudovišta i opasnih bandita kako bi pronašli i zaštitili nestalu devojku, jer ona ima ključ nezamislivo jake moći, prenosi bosonoga.com. Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama – ali oni će se boriti za nešto više – jedno za drugo.

Kejt Blanšet/Profimedia

Eli Rot je poznat po radu na filmovima “Hostel” i “Kuća sa satom u zidovima”, dok se scenarista Kreg Mejzin istakao na projektima “Černobilj” i “Mamurluk”.

Pročitajte još

Film još nema potvrđen datum izlaska, ali očekuje se da će se u bioskopima pojaviti 2022. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike