Ivan Mihailović u uzbudljivoj glumačkoj avanturi

04.01.2021

17:03 >> 14:43

0

Mladi glumci pozajmili su glasove u adaptiranoj priči zasnovanoj na poznatom francusko-belgijskom stripu o dečaku koji priča jezikom životinja

Ivan Mihailović u uzbudljivoj glumačkoj avanturi
Copyright Promo / MCF

Na nedavno održanom 16. Kids festu prikazana je sinhronizovana, uzbudljiva animacija “Jakari i veličanstveno pero”, o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i postaje s njima prijatelj, a koja će od subote 9. januara pretpremijerno biti prikazana u salama domaćih bioskopa.

Mladi glumci Kristina Kika Jovanović i Ivan Mihailović pozajmili su glasove u ovoj adaptiranoj priči zasnovanoj na poznatom francusko-belgijskom stripu.

– Lik koji tumačim je hrabri i neustrašivi mustang koji postaje Jakarijeva desna ruka, najbolji prijatelj i saborac. Sinhronizacija je za mene prava glumačka poslastica. Volim bajke i priče za decu. Ovaj rad za mene je kao vremeplov, koji me vraća u period kada sam bio mali – kaže Mihailović o Malom Gromu, liku koji za našu publiku oživljava svojim glasom.

Promo / MCF

Krajem šezdesetih godina prošlog veka strip o malom dečaku Jakariju stvorila su dva zaljubljenika u divljinu, Klod Deribupier i Andre Žoban, inače vrsni poznavaoci indijanskog plemena Sijuksa, ispričavši time mnogo zanimljivih priča.

Na svom dugom putu “Jakari” je stigao do bioskopskog hita, dok je neko vreme postojao u vidu popularne dečje televizijske serije.

Rediteljski dvojac Tobi Genkel i Igzavije Đakometi dodali su nove elemente i animiranu verziju “Jakarija i veličanstvenog pera”, sa istaknutom hrabrošću crtanog dečaka, učinili još uzbudljivijom.

Pročitajte još

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksa, sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže stvoriće neraskidivo prijateljstvo između dečaka i ponija koji trči poput vetra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike