Hladno pivo, vakcina koju bi svi trebalo da dobiju: Mile Kekin i ekipa napravili spektakularan koncert na Tašu

22.08.2021

09:03

0

Bez bisa naravno nije moglo, pomoglo je Hladno pivo okupljenima da shvate da ipak nije sve tako sivo, da još jednom prožive taj osećaj, pa onda i da ponove v

Hladno pivo, vakcina koju bi svi trebalo da dobiju: Mile Kekin i ekipa napravili spektakularan koncert na Tašu
Copyright Hladno pivo / M. M. AtaImages

“Dobro veče, Beograde, drago mi je da ste ovde u tolikom broju…”, tako je koncert na Tašmajdanu započeo frontmen benda Hladno pivo prošle večeri na Tašmajdanu.

A onda je počelo “prašenje”. Bilo je tačno 21.21, temperatura vazduha 25 stepeni kada je publika dobila “Šamar”, toliko da se nasluti sa koliko energije je Hladno pivo stiglo u Beograd. Bend je zatim “driblao ko Mesi” , a ljudi željni dobre svirke “mahali repom ko Lesi”… Pokazao je Kekin i “Pravo ja” sa sve “kolegom Super egom” . Poručio da će biti “favorit ili ga neće bit”. A favorit je bio u subotu uveče na Tašu, na tom stadionu, kako je sa bine rekao, na kom su svirali veliki i najveći.

Hladno pivo / M. M. AtaImages

Gruvalo je sa zvučnika, blještali su blicevi i lampe telefona, pucale su glasne žice uz hitove i hitove ekipe iz Zagreba. A hitovi su putovali kroz uši u skladnom ritmu neke vanvremenske pokretne trake koja je kružila stadionom na Tašu.

Hladno pivo / M. M. AtaImages

Zaličilo je da je Mile negde usput “ugasio motor” i peške stigao da donese “tonu testosterona”… Rešio je da druženje završi uz “Ezoteriju”, a svi su se uglas složili da je potrebno da se “makne d..e sa mog sica”. I ona, kažu majci posvećena, pesma “Pitala si me”, otpevana je iz hiljade grla.

Ne smemo zaboraviti ni specijalnog gosta Marčela, pa sjajnog trubača i ženski gudački kvartet, koji su dobro poznatim pesmama dali neku drugačiju, možda i osvežavajuću, crtu. Vredni spomena su i momci iz benda Raskid 13, koji su odradili uvodni deo u koncert.

Hladno pivo / M. M. AtaImages

Bez bisa naravno nije moglo, pomoglo je Hladno pivo okupljenima da shvate da ipak nije “sve tako sivo”, da još jednom prožive “taj osećaj”, pa onda i da ponove vrednu lekciju iz pesme “Soundtrack za život” da nastave sa traženjem ritma za disanje i hodanje…

Hladno pivo / M. M. AtaImages

Gomilu toga nismo čuli, potrajalo bi to junački kad bi svi čuli baš sve što žele, ali smo nasmejani i mokri napustili tribine i naučili da ipak nije toliko teško “full biti cool”.

Pročitajte još

Svirka je završena u 23.23, pri temperaturi od, eto pogodilo se, tačno 23 stepena. Koliko da slika o savršenstvu jedne večeri bude kompletirana i pamtljivija. I da injekcija pozitivne energije koju su prisutni primili drži još neko vreme. Do nekog novog koncerta Hladnog piva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike