Dodela Oskara u punom sjaju: Najveće holivudske zvezde uživo na crvenom tepihu

21.04.2021

10:20 >> 17:27

0

Autor: Dejan Ćirić

Za razliku od nekih drugih dodela nagrada u proteklom periodu, nominovani za najznačajniju od svih dobili su poziv da fizički prisustvuju ceremoniji, a ne vir

Dodela Oskara u punom sjaju: Najveće holivudske zvezde uživo na crvenom tepihu
Copyright Profimedia

Kanal E! vraća na crveni tepih svoju čuvenu emisiju „Live from the red carpet“  u nedelju, 25. aprila u 23 sata (nedelja na ponedeljak), za dodelu nagrada Oskar 2021, godišnji događaj u “Dolbi teatru” koji proslavlja najveće i najsjajnije zvezde holivudske galaksije. Ova dinamična emisija gledocima donosi najbolji mogući pregled stila i prikazuje ko je šta obukao na glamuroznom crvenom tepihu.

Tanjug/Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File)

I ove godine Đuliana Rančić biće domaćin ove emisije. Ona je jedan od voditelja emisije E! News (E! Vesti) i deo je ekipe E! kanala na crvenom tepihu  na skoro svim značajnim događajima, intervjuišući svetske zvezde uz poznati format kanala E! – Live From The Red Carpet.

NBCUniversal/E! Entertainment

Za razliku od nekih drugih dodela nagrada u proteklom periodu, nominovani za  Oskara dobili su poziv da fizički prisustvuju ceremoniji, a ne virtuelno, a za one koji neće moći da budu u „Dolbi teatru“, Akademija će preuzeti priznanja umesto njih.

Pročitajte još

Za 93. dodelu Oskara u ulogama voditelja najavljene su brojne poznate ličnosti iz sveta filma, među kojima su: Bred Pit, Harison Ford, Hali Beri, Ris Viderspun, Rene Zelveger, Hoakin Finiks,  Endžela Baset, Lora Dern i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike