Čuveni „The Boss“ ne posustaje: Brus Springstin objavio novi album

27.10.2020

07:22 >> 14:03

0

Autor: Dejan Ćirić

Novi muzički projekat Letter to You” popularni muzičar je snimio za samo pet dana

Čuveni „The Boss“ ne posustaje: Brus Springstin objavio novi album
Copyright Profimedia

Američki rok muzičar Brus Springstin objavio je novi studijski album “Letter to You”, izdavača “Columbia Records” iz Njujorka, koji je nastao u slavu žive muzike i dugogodišnjeg prijateljstva sa pratećim sastavom “E Street Band”, navodi diskografska kuća “MenArt”, zadužena za objavu albuma u celom regionu.

Album velikog rok umetnika najavljen je singlom i spotom istog imena “Letter to you”, gde je „uhvaćena“ neuporediva snaga žive svirke rok grupe koja se ponovo okupila i zajedno zasvirala, i pokazala nesalomivu decenijsku vezu koja postoji između muzičara, ali pre svega, prijatelja.

Bend se prvi put okupio nakon turneje “The River” 2016. godine, i snimio veoma brzo 12 pesama, među kojima su tri neobjavljene numere iz 70-tih godina: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” i “Song for Orphans”.

Profimedia

Album u produkciji slavnog muzičara i njegovog kolege Rona Aniela snimljen je za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju, u Nju Džersiju. Time je odata počast dugovečnosti „E Street Band“-a, rok muzici i njenoj ulozi u životu slavnih muzičara, kao i izuzetnoj saradnji Springstina i ovog sastava.

Novi album prati dokumentarac “Bruce Springsteen: Letter To You” ekskluzivno na Apple TV+, koji je režirao Thom Zimny, sa većim brojem snimljenih nastupa grupe „E Street Bend“, studijskim snimcima i neobjavljenim arhivskim materijalom.

Autor muzike i pesama za mnoge filmske hitove kao što su „Filadelfija“, „Džeri MekGvajer“, „Rvač“, „Savršena oluja“… i tvorac izuzetno unosnih turneja po celom svetu, Springstin daje suštinski uvid u novi album, misli i osećanja koje on budi, kroz reminiscenciju njegovog čitavog muzičkog opusa.

Datum izlaska novog albuma u Srbiji diskografska kuća „MenArt“ će naknadno objaviti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike