"Čudesna žena" spasava bioskope: Film zaradio 36,1 milion dolara za jedan vikend

28.12.2020

08:56 >> 16:08

0

Uspeh ovog ostvarenja je rangiran kao najveće ostvaranje blagajni od kada su u martu zatvorene sale

"Čudesna žena" spasava bioskope: Film zaradio 36,1 milion dolara za jedan vikend
Copyright Promo/Cineplexx

Superherojski spektakl “Čudesna žena 1984“ zaradio je 36,1 milion dolara u bioskopima širom sveta tokom božićnog prazničnog vikenda.

Pandemija kovida 19 i istovremeno objavljivanje filma na striming platformama u Sjedinjenim Državama umanjile su posetu bioskopima, piše Rojters.

– Od tog ukupnog broja, procenjeno je da 16,7 miliona dolara dolazi iz američkih i kanadskih bioskopa – objavio je distributer “Vorner baders”.

Uspeh filma “Čudesna žena 1984” je rangiran kao najveće ostvaranje blagajni u zemlji od kada je koronavirus u martu zatvorio bioskope.

Pročitajte još

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji. Režiju i ovog ostvarenja potpisuje Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins nas vodi, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka.

Film nije napravljen kao drugi deo, zato je ovo potpuno nova verzija „Čudesne žene“. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gadot, publika će videti i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike