Buč Kesidi i Marko Louis na Kalemegdanu: Dvodnevni "Urban sessions" kod Pobednika

20.08.2021

14:20 >> 14:23

0

Ovom prilikom nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara

Buč Kesidi i Marko Louis na Kalemegdanu: Dvodnevni "Urban sessions" kod Pobednika
Copyright Buč Kesidi / Promo / Sofija Modosanov i Ivana Tesić

U poslednjim danima avgusta Centar Beogradskih festivala – Cebef organizuje u Beogradu dvodnevni muzički događaj, “Urban sessions” 30. i 31. avgusta na Kalemegdanu, na platou kod spomenika Pobedniku.

Nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara: bend Buč Kesidi (30. avgusta) i Marko Louis (31. avgusta). Oba nastupa počinju u 21 čas.

Marko Louis / Promo/Ivan Miladinović

Buč Kesidi je levoruki indi-rokenrol-elektro-disko duo iz Pančeva osnovan 2014. godine “sa idejom da uzrdmaju i obogate trenutnu scenu originalnim i najmodernijim rokenrol izdanjima.” Najnovijim albumom “Euforija” bend je sebe nedvosmisleno postavio kao predvodnike nove generacije alternativne scene u Srbiji. Njihovi singlovi “Tiho” i “Nema ljubavi u klubu” beleže višemilionske preglede na mreži YouTube. Nastupom 30. avgusta kod Pobednika obradovaće svoje brojne fanove koji željno iščekuju njihov beogradski koncert.

Buč Kesidi / 24sedam / Katarina Mihajlović

Marko Louis jedan je od najtalentovanijih i najproduktivnijih kantautora na našim prostorima, poznat po originalnom zvuku i upečatljivim nastupima uživo. Njegova muzika privlači pažnju u celom regionu, objavio je četiri studijska albuma i jedan “Live”.

Pročitajte još

Posebno se izdvajaju njegovi hitovi “Imao sam ružne sne”, “Ćutaću” i duet sa Lenom Kovačević “Kraj”. Markovu muziku često nazivaju “Balkan soul”, a koncert pod nazivom “Leto je pobednik” Marko Louis održaće u utorak 31. avgusta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike