„Brodvejske vragolije“ se vraćaju na scenu Pozorišta na Terazijama

21.05.2021

15:01 >> 13:47

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovom obnovom nastavlja sa tendencija postepenog vraćanja svih naslova na repertoar

„Brodvejske vragolije“ se vraćaju na scenu Pozorišta na Terazijama
Copyright Promo/Dalibor Tonković

U Pozorištu na Terazijama od maja meseca u mjuziklu “Brodvejske vragolije” ulogu Dženet Van de Graf igraće Tatjana Dimitrijević, stalni član ovog teatra u kome igra i u mjuziklima „Mamma Mia!“, “Cigani lete u nebo“,“ Sa druge strane jastuka“, „Mister dolar“ i „Glavo luda“.

Nakon proba na kojima je ansambl Pozorišta na Terazijama vredno radio, sve je spremno za izvođenja koja su zakazana za 21. i 22. maj sa početkom u 19 časova. Ovo će ujedno biti prva izvođenja ovog mjuzikla nakon duže pauze iz opravdanih razloga.

Promo/Dalibor Tonković

Mjuzikl „Brodvejske vragolije“ premijerno je izveden na sceni Pozorišta na Terazijama u oktobru 2019. godine, u režiji Nebojše Bradića.

Glavni junak ove komedije sa elementima vodvilja jeste Čovek, ljubitelj mjuzikla, vrsni poznavalac i nadasve zaljubljenik u mjuzikl, koji slušajući “omiljenu ploču” na scenu izvodi ansambl (apokrifne), ,predstave posvećene velikoj zvezdi mjuzikla koja je zbog ljubavi spremna da zauvek napusti scenu.

Promo/Dalibor Tonković

Pozorište na Terazijama ovom obnovom nastavlja sa tendencijom postepenog vraćanja svih naslova na repertoar.

Pročitajte još

„Brodvejske vragolije“ spadaju u kategoriju onih mjuzikala koji su za kratko vreme osvojili naklonost publike koja ga sa nestrpljenjem ponovo iščekuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike