Bol zvezde koja bledi: Priča o životu Marlen Ditrih s druge strane ogledala uskoro pred čitaocima

15.03.2021

18:01 >> 19:02

0

Nakon pažljivog istraživanja, autorka je stvorila roman koji obuhvata odnos između poznate filmske zvezde i njene ćerke, koja je u njenoj senci

Bol zvezde koja bledi: Priča o životu Marlen Ditrih s druge strane ogledala uskoro pred čitaocima
Copyright Profimedia

Pred čitaocima je romansirana biografija čuvene Marlen Ditrih “Ogledalce, ogledalce” britanske književnice Pole Bern.

Nakon pažljivog istraživanja, autorka je stvorila roman koji obuhvata odnos između poznate filmske zvezde i njene ćerke, koja je u njenoj senci. I kao što naslov kaže, reč je i o ogledalima, to jest o lepoti koja će, uprkos svakom naporu, izbledeti.

“Kaži mi, kaži, ogledalce moje, najlepša na svetu lepotica ko je? Madu je najlepša žena na svetu.”

Promo / Laguna

– Filmski reditelj je otkrio Madu u berlinskom kabareu burnih dvadesetih godina 20. veka i ponudio joj glamur Los Anđelesa. Tamo postaje superzvezda velikog ekrana. U njenom krevetu su važni muškarci i žene. Hitler želi da se vrati u Nemačku i postane zvezda Trećeg rajha, ali ona voli svoj život holivudske miljenice. Cena lepote je uvek visoka za one koji je poseduju i one koji žive u njenoj senci. Maduina ćerka zna šta znači biti običan pored blistave, zlatne majke – žene koja ju je slomila, ali kojoj ne može pobeći – pišu iz izdavačke kuće Laguna.

Pročitajte još

“Ogledalce, ogledalce”, dirljiv roman o majkama i ćerkama, koji istovremeno pripoveda o ratu koji vreme vodi protiv lepote – i nepodnošljivom bolu kad zvezda počne da bledi – čitaoci mogu pronaći od sutra, 16. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike