Beogradski koncert sa ekskluzivnim gostima povodom 50 godina legendarnog benda „The Queen“

23.02.2021

16:45 >> 17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Queen Real Tribute nastupa u Kombank dvorani 28. marta

Beogradski koncert sa ekskluzivnim gostima povodom 50 godina legendarnog benda „The Queen“
Copyright Promo/Nikola Mažibrada

U duhu velikog hita benda „The Queen“, „The Show Must Go On“, nakon više od dve godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora vraća se „Queen Real Tribute“ bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 28. marta od 18 časova i 30 minuta.

Uvertiru u koncert, već od 17 časova, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Fredija Merkjurija Piter Friston, koji važi za osobu koja je najbolje poznavala čuvenog frontmena grupe.

Piter će na velikom ekranu prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih 12 godina Fredijeve karijere. Na kraju ove uvertire, biće prilike i da mu publika postavi pitanja, te na taj način ostvari interakciju sa njim. Gost na koncertu biće i poznati češki pevač Milan Šatnik.

Fredi Merkjuri Profimedia

„Queen Real Tribute“ nastupa na originalnoj „Queen“ opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu „Queen Symphony“, sa simfonijskim orkestrom i horom.

Pročitajte još

Pre više od dve godine u bioskope širom sveta je stigao film „Boemska rapsodija“, koji slavi grupu „The Queen“ i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su sjajni momci iz benda „Queen Real Tribute“ i nastupili u Kombank dvorani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike